Stadsmuseum Almelo

Stadsmuseum Almelo

Stadsmuseum Almelo moet je bezoeken!

Prinsenstraat 13
7607 JC Almelo

Telefoon: 0546-816071

Het Stadsmuseum geeft een beeld van de ontwikkeling van stad Almelo en haar omgeving. Het museum conserveert en ordent de in de collectie opgenomen objecten en maakt deze toegankelijk voor een breed publiek. Door exposities en educatie streeft het museum ernaar om publiek enthousiast te maken over Almelo.

Neem een kijkje bij de vaste expositie binnen het museum over het textiel verleden van Almelo, Bendien, van Heek Scholco, maar ook over gebruiksvoorwerpen, belangrijke Almeloers, Ten Cate, etc.
Neem een kijkje binnen dit museum, je zal verrast zijn over de kwaliteit van de objecten en inrichting. Klein maar wel fijn.

Het museum streeft er ook naar de nieuwe geschiedenis van Almelo te blijven volgen en een plaats te geven. Door middel van wisselexposities zal steeds een ander onderwerp uit Almelo de aandacht krijgen.

Adres Stadsmuseum Almelo

Prinsenstraat 13
7607 JC Almelo
Telefoon: 0546-816071

Bezoek de website

Dagje eropuit

Wat te doen in de Lente

Wat te doen in de Lente

Het is weer Lente! We kunnen weer genieten van langere dagen en de zon! hou jij een grote schoonmaak en ga je er ook genieten van de Lente?

wat te doen met pinksteren

Wat te doen met Pinksteren

Binnenkort is het weer zover, Pinksteren. Net het uitgebreide Hemelvaartsweekend achter de rug, waarom dat vakantiegevoel niet verlengen met een gezellig Pinksterweekend?

Uitgelicht in Nederland

Geniet van een dag rust

Geniet van een dag rust

Ontdek de ultieme ontspanning in Nederland's beste privé wellnesscentra. Geniet van luxe en voor een onvergetelijke rustervaring.