sprookjeshof zuidlaren

Sprookjeshof

Groningerstraat 10
9471 AR Zuidlaren

Telefoon: 050-409 1212

Sprookjeshof is een attractiepark, er is een speeltuin en kinderboerderij. Sprookjeshof ligt in Zuidlaren in de provincie Drenthe. Sprookjeshof heeft als hoofdthema een aantal sprookjes.

Sprookjeshof is deels buiten en deels binnen gelegen attractiepark voor jong en oud. Het buitengedeelte bestaat uit leuke attracties, een kinderboerderij en een sprookjesbos met 25 sprookjes die met knoppen kunnen worden geactiveerd. Het binnengedeelte bestaat uit een indoor speelhal van 3.000 m2 met de naam Kabouter Klauter Kasteel en een Sprookjestheater.

Sprookjeshof is niet alleen een attractiepark, maar er kan ook een rondvaart worden gemaakt over het Zuidlaardermeer.

Tevens beschikken ze over een gezellig zalencentrum met volop mogelijkheden en een sfeervolle Brasserie ’t Hof van Zuidlaren waar je terecht kunt voor een heerlijke lunch, diner of kop koffie.

Sprookjeshof is ideaal voor een dagje uit met de kinderen!

Openingstijden Sprookjeshof

Sprookjeshof is vanaf april t/m september in het hoogseizoen dagelijks geopend. in het laagseizoen zijn er aangepaste openingstijden.

Adres Sprookjeshof

Groningerstraat 10
9471 AR Zuidlaren
Telefoon: 050-409 1212

Bezoek de website

Dagje eropuit

Margedag Tips

Margedag Tips

Ontdek 10 leuke en gevarieerde activiteiten voor een margedag met kinderen, inclusief 5 gratis uitjes voor een betaalbare dag vol plezier!

Uitgelicht in Nederland