Speeltuin Linnaeushof Bennebroek

Speeltuin Linnaeushof Bennebroek

Rijksstraatweg 4
2121 AE Bennebroek

Telefoon: 023-5847624

Spelen, dat doe je in Noord-Holland natuurlijk bij Speeltuin Linnaeushof Bennebroek! Met meer dan 350 speeltoestellen en attracties is Linnaeushof de allergrootste speeltuin van heel Europa. Zowel jonge als oudere kinderen beleven hier een dag om nooit te vergeten.

Voor de kleintjes is er hier in Noord-Holland een speciale afgeschermde en overzichtelijke speeltuin met veel draai-, schommel- en klimtoestellen. Ook is er voor hen een grote zandspeelplaats, een leerzaam verkeersdorp en een kasteelluchtkussen. De grotere kinderen kunnen zich uren vermaken met de skiswing, de klimwand en de skaterail.

En vergeet de trampolines, minigolfbanen, superglijbaan, motorskelters en kabelbanen niet! Linnaeushof is heel geschikt als familiepark om met het gezin heen te gaan, maar ook heel leuk voor verjaardagsfeestjes of schoolreisjes. Tot ziens bij Linnaeushof in Noord-Holland!

Adres Speeltuin Linnaeushof Bennebroek

Rijksstraatweg 4
2121 AE Bennebroek
Telefoon: 023-5847624

Bezoek de website

Dagje eropuit

Margedag Tips

Margedag Tips

Ontdek 10 leuke en gevarieerde activiteiten voor een margedag met kinderen, inclusief 5 gratis uitjes voor een betaalbare dag vol plezier!

Uitgelicht in Nederland

Blogs