Sonnema Berenburg

Sonnema Berenburg

Ben je benieuwd naar de geschiedenis van Sonnema?

In het Sonnema bezoekerscentrum duik je even terug in de tijd.

Direct wordt duidelijk waarom Sonnema zo’n bijzondere drank is. De rondleiding duurt 1,5 uur en bestaat o.a. uit een brand movie, een kijkje op de kruidenzolder en een rondleiding in de Sonnema bottelarij.

Sonnema Berenburg 1860

Bij Sonnema maken ze met trots en passie Sonnema Berenburg volgens dezelfde geheime receptuur als Fedde Sonnema in 1860. Al sinds 1860 wordt het oorspronkelijke Berenburg recept gebruikt en dit zal ook altijd blijven gebeuren!

Het begon allemaal in 1860, bij de eigenzinnige herbergier Fedde Sonnema. Met ingekochte kruiden van Hendrik Beerenburg en extra kruiden uit de Friese natuur ontwikkelde hij zijn unieke receptuur. In het jubileum jaar 2020 introduceren we Sonnema 1860, een heerlijk volle Beerenburg met een prachtige samenstelling van diverse kruiden en vruchten.

De smaak van de Sonnema 1860 is anders dan die van Sonnema Berenburg, dit komt mede door een andere samenstelling van de kruiden en het verhoogde alcohol percentage.

De fles is de originele Sonnema Berenburg fles, maar dan met een mat zwarte coating. De dop en het etiket maken het plaatje compleet van deze “160 jier edysje”.

Bezoek aan Sonnema Berenburg

Wil je graag een bezoek komen brengen aan Sonnema? Dat kan! Iedereen is van harte welkom bij Sonnema Berenburg. De deuren openen op verschillende datums. Je dient vooraf wel te reserveren en er zijn maar een maximum aantal plaatsen om een bezoek te brengen.

Mocht je graag op een andere datum langs willen komen dan kun je altijd vrijblijvend informeren naar de mogelijkheden.

Adres Sonnema Berenburg

Stoombootkade 12
8701 KA Bolsward

Telefoon: 0515 572 949

Bezoek de website

 

Meer uitjes