Ski en Snowboardcentrum Leeuwarden

Ski & Snowboardcentrum Leeuwarden

Op wintersportvakantie in Oostenrijk, Frankrijk of Zwitserland? Eerst in training in de Nederlandse bergen! Nu is er een ontstellend gebrek aan natuurlijke, altijd vers besneeuwde pistes in Nederland, maar gelukkig is er die fabuleuze uitvinding: de rollerbaan.

Ski & Snowboardcentrum Leeuwarden

Ski & Snowboardcentrum Leeuwarden heeft een oneindige indoor skipiste! Met als extra voordeel: kleine groepen, dus altijd genoeg aandacht voor jouw skitechniek, spiegels om jezelf goed in te bekijken terwijl je skiet (kan erg confronterend zijn, maar in de praktijk blijkt het een prima middel om je techniek te verbeteren) en nooit hoeven koukleumen in een stoeltjeslift of per ongeluk op de zwarte piste terechtkomen terwijl je eigenlijk op zoek was naar de pannenkoeklift voor de makkelijkste blauwe piste.

Deze hal beschikt over twee in helling en snelheid verstelbare rollerbanen voor skiërs en snowboarders, dus de baan is altijd aangepast op jouw niveau. Je kunt bij het centrum ook terecht voor verhuur, reparatie en onderhoud van materialen en voor volledig verzorgde en betaalbare wintersportreizen.

Adres Ski & Snowboardcentrum Leeuwarden

Uranusweg 19
8938 AJ Leeuwarden
Telefoon: 058 – 280 05 34

Bezoek de website

Dagje eropuit

Margedag Tips

Margedag Tips

Ontdek 10 leuke en gevarieerde activiteiten voor een margedag met kinderen, inclusief 5 gratis uitjes voor een betaalbare dag vol plezier!

Uitgelicht in Nederland