Sinterklaasvoorstelling ‘Het Magische Cadeau’ in Theater ‘t Voorhuys

Het team van Sinterklaas en het Magische Cadeau
Eindelijk! Kluspiet staat alweer te trappelen, hij mag dit jaar weer mee naar Nederland! Meten, zagen, boren, timmeren: hij heeft alles uit de kast getrokken om iets moois te maken voor de aankomst van Sinterklaas in Emmeloord. Het resultaat? Een supergroot, magisch cadeau. Het ziet er prachtig uit, maar er gebeuren opeens wel hele gekke dingen in het theater. Als dat maar goed gaat…

Tijdens deze halfuur durende interactieve show lossen de kinderen samen met hoofdpiet, kluspiet én natuurlijk Sinterklaas het mysterie rond het magische cadeau op. Natuurlijk is er ook veel ruimte voor zingen en dansen onder leiding van de Pieten Klungelband. Kom kijken en geniet van deze magische Sinterklaasvoorstelling!

Ticketinformatie
Gratis tickets zijn vanaf 25 oktober af te halen bij de kassa van Theater ’t Voorhuys. De kassa is van 25 t/m 29 oktober elke dag geopend van 12.00 tot 15.00 uur. Let op: de kaarten zijn niet online verkrijgbaar. Maximaal 6 tickets per persoon en zonder kaartje geen toegang. De voorstelling wordt twee keer gespeeld, om 14.15 en 15.15 uur. Samen met de partners van StEP; Theater ’t Voorhuys, SKN en Gastvrij Emmeloord wordt er een spetterend feest neergezet! Meer informatie over het volledige Sinterklaasprogramma volgt binnenkort via www.stepnop.nl/sinterklaas.

Bovenstaand programma is mogelijk binnen de huidig geldende Covid-19 maatregelen.

Wanneer:

Op zaterdag 13 november organiseert StEP Noordoostpolder weer een spectaculaire Sinterklaasvoorstelling! Sinterklaas en de Pieten zijn om 14.15 en 15.15 uur te bewonderen in Theater ’t Voorhuys met de spannende theatershow ‘Het Magische Cadeau’. De kaarten voor de theatervoorstellingen zijn vanaf maandag 25 oktober 12.00 uur te verkrijgen. Alvast het eerste cadeautje van de Sint: de tickets zijn gratis!

Locatie Sinterklaasvoorstelling ‘Het Magische Cadeau’ in Theater ‘t Voorhuys

Beursstraat 1
8302 CW Emmeloord

 

Aankomende evenementen

Breda Jazz Festival

Locatie: Breda

Amstel Gold Race

Locatie: Maastricht

TITANIC de musical

Locatie: Alkmaar

Tattoo Expo Maastricht 2022

Locatie: Maastricht

Utrecht International Comedy Festival

Locatie: Utrecht

Gouda bij Kaarslicht 2022

Locatie: Almere

Maradona Festival

Locatie: Rotterdam

Hollandse Glorie XXL

Locatie: Beverwijk

Randy Hansen – In Loving Memory of Jimi Hendrix

Locatie: Alkmaar

Def Americans – Johnny Cash Tribute

Locatie: Alkmaar

Zwarte Cross 2022

Locatie: Lichtenvoorde

Dordt in Stoom

Locatie: Dordrecht