Silverstone Indoor Lasergame

Silverstone Partycenter – Karten, Lasergamen & Bowling

Weerenweg 21
1161 AE Zwanenburg

Telefoon: 020-4973858

Bij Silverstone Partycenter kunt u karten op een spectaculaire kartbaan, lasergamen in een van de grootste lasergame arena’s van Europa, bowlen op een van onze nieuwe LED bowling banen, dineren in verschillende themaruimtes,kinderfeestjes organiseren en nog veel meer.

Lasergamen

Bij Silverstone Partycentrum kunt u lasergamen. Silverstone heeft de grootste en mooiste lasergame arena van Europa. Waan u zich in een wereld waarvan je niet wist dat deze bestond. Tijdens het lasergamen zult u versteld staan van de moderne lichtshow en denderende geluidseffecten. Dit alles in een futuristische wereld van maar liefst 1700 vierkante meter.

Uw adrenaline stijgt terwijl u zich naast een echte MIG-21 straaljager bevindt.

Karten

Naast Lasergamen kunt u bij Silverstone ook geweldig karten! Silverstone heeft één van de snelste indoor kartbanen van Nederland. Het circuit bestaat uit vele spectaculaire bochten en is maar liefst 552 meter lang. Karten doet u bij ons met uitstekende materialen. Bij ons kart u met de modernste karts met de innovatieve techniek van Interkart. Door de goede rijeigenschappen ervaart u het echte racegevoel en wordt uw veiligheid gewaarborgd.

Bowlen

Neem al je vrienden of collega’s mee naar Silverstone en gooi de ene na de andere super strike, op de mooie en gezellige bowlingbaan en bekijk, vanuit het knusse café, de flaters van de andere spelers. Bowlen is een teamsport en is daarom ook uitstekend te combineren met de andere activiteiten op Silverstone, eerst een rondje karten, teamspirit vergroten in de lasergame arena, of in combinatie met een arrangement?

Alles is mogelijk @Silverstone

Adres Silverstone Partycenter – Karten, Lasergamen & Bowling

Weerenweg 21
1161 AE Zwanenburg
Telefoon: 020-4973858

Bezoek de website

Dagje eropuit

Wat te doen in de Lente

Wat te doen in de Lente

Het is weer Lente! We kunnen weer genieten van langere dagen en de zon! hou jij een grote schoonmaak en ga je er ook genieten van de Lente?

wat te doen met pinksteren

Wat te doen met Pinksteren

Binnenkort is het weer zover, Pinksteren. Net het uitgebreide Hemelvaartsweekend achter de rug, waarom dat vakantiegevoel niet verlengen met een gezellig Pinksterweekend?

Uitgelicht in Nederland

Geniet van een dag rust

Geniet van een dag rust

Ontdek de ultieme ontspanning in Nederland's beste privé wellnesscentra. Geniet van luxe en voor een onvergetelijke rustervaring.

Blogs