Short Golf Het Rijk van Margraten

Short Golf Het Rijk van Margraten

Short Golf Het Rijk van Margraten is meer dan alleen een balletjes slaan!

Bemelerweg 99
6267 AL Cadier en Keer

Telefoon: 043- 356 99 99

Vlakbij Maastricht, in de prachtige Limburgse heuvels, ligt Short Golf Het Rijk van Margraten. De golfbaan wordt omringd door schitterende natuur en de baan biedt een fraai uitzicht op de stad Maastricht. U vindt hier een 18 holes baan in combinatie met een 9 holes par 3 baan, perfect om uw techniek wat bij te schaven! Ook is er een driving range met wel 35 afslagplaatsen.

Short golf Margraten met Limburgs ontvangst

Short Golf is een moderne activiteit die overal ter wereld wordt gespeeld. Het spel wordt gespeeld op een prachtige 9-holes Par 3 golfbaan en is op elk niveau spannend en uitdagend. Van de afslag tot de vlag varieert de lengte van de holes tussen 50 en 80 meter. Door deze ‘kleine’ afstanden is het spel geschikt voor iedereen vanaf 8 jaar. Ook mensen die nog nooit golf hebben gespeeld, kunnen op een Short Golfbaan uitstekend uit de voeten. Je bent van harte welkom! Short Golf is betaalbaar, toegankelijk en open voor iedereen. Ook als je voor het eerst speelt, is Short Golf geweldig leuk om te doen. Probeer het een keer.

Sportief plezier voor iedereen!

Bedrijfsuitjes en familie uitjes

Neem je collega`s mee naar een andere baan! Sla je familie eens uit het veld!  Short Golf wordt veel gespeeld tijdens personeels-, familie- en bedrijfsfeesten. Na een ontvangst en instructie kan je, in teams van 4 personen, strijden om de prijzen in een Texas Scramble toernooi. Voor groepen vanaf ongeveer 10 personen zijn er diverse arrangementen te reserveren. Na afloop van het golfen, kan je bijvoorbeeld genieten van een lunch, bittergarnituur, buffet of een barbecue.

Short Golf arrangementen

Short Golf is een gezellig en uitdagend groepsuitje. Op Short Golf Margraten worden diverse uiteenlopende (dag)arrangementen aangeboden.

Praktische informatie:

Vanaf 2 tot 72 personen
Vanaf 1,5 – 2 uur
Vanaf € 12,50 p.p. voor 9 holes
Vanaf € 18,50 p.p. voor 9 holes met koffie / thee + vlaai*

*Instructie, speluitleg, 9 holes Short Golf met Limburgs ontvangst

Kom na het golfen even nagenieten in het sfeervolle restaurant, waar u ook terecht kunt als u niet komt golfen. Kom eens lekker een balletje slaan bij Golfbaan Het Rijk van Margraten nabij Maastricht!

Adres Short Golf Het Rijk van Margraten

Bemelerweg 99
6267 AL Cadier en Keer
Telefoon: 043- 356 99 99

Bezoek de website                                                    Koop je dagtickets

Dagje eropuit

Margedag Tips

Margedag Tips

Ontdek 10 leuke en gevarieerde activiteiten voor een margedag met kinderen, inclusief 5 gratis uitjes voor een betaalbare dag vol plezier!

Uitgelicht in Nederland

Blogs