Sauna & Beauty Velp

Sauna & Beauty Velp

Velp heeft ’t, Sauna & Beauty Velp. U zult zich bij binnenkomst direct thuis voelen. Sauna & Beauty Velp is gevestigd in een prachtig 4 verdiepingen hoog herenhuis. Dit herenhuis is sfeervol ingericht en heeft een klassieke stijl.

De warme uitstraling zorgt tevens voor rust tijdens het ontspannen in de sauna, zonnestudio, massagestudio, relaxruimtes, dompelbaden en beautysalon. Op de warme dagen is het mogelijk om te genieten van de zon op het grote zonneterras. Hier kunt u heerlijk ontspannen op de ligbedden.

Adres Sauna & Beauty Velp

Stationsstraat 30
6881WB Velp gld
Telefoon 026 – 362 09 82

Bezoek de website

Dagje eropuit

ik wil kamperen

Ik wil kamperen

Essentiële tips voor kamperen: wat je nodig hebt, kiezen tussen tent of caravan, backpacken of camping, wandelen of fietsen, en de beste plekken in Nederland. Bezoek wattedoenvandaag.nl voor uitjes en evenementen per provincie.

Uitgelicht in Nederland

Beleef het échte Friesland: Ontdek de provincie door te kamperen

Echt Friesland ontdekken

Friesland is een prachtige provincie, vol met de mooiste wateren en pittoreske dorpjes. Beleef het échte Friesland: Ontdek de provincie door te kamperen.

Blogs

Weekendje Nijmegen

Wij gingen voor een weekendje historie, cultuur, winkelen naar Nijmegen. 'Gewoon' genieten van het leven in een van de oudste steden van Nederland! We gingen ook de podwalk lopen van ''Het Verhaal van Nederland'' in Nijmegen.