Sanjes Safari

Lekker een dagje weg met het hele gezin? Kom dan naar speel- en dierenparadijs Sanjes Safari in het Noord-Oosten van Friesland. Tussen Dokkum en Bergum in vind je bij Sanjes Safari alles voor een geweldige dag voor jong en oud. Wat voor weer het ook is, hier beleef je de tijd van je leven. In het indoor speelparadijs voel je je een echte piraat op het piratenschip, wek je energie op in je eigen raket en klim en klauter je in de grootste apenkooi van Friesland.

In het outdoor speelpark is er ook van alles te doen: rijd nét als je vader en moeder in het verkeerspark, ga varen in de botenbaan of kijk hoe hoog je bent tijdens een fietsrit in de monorail. Maar misschien ga je liever springen op het springkussen, sla je een balletje tijdens het midgetgolfen of bouw je jouw eigen kasteel. Bij Sanjes Safari ben je nooit uitgespeeld.

Ga je liever op safari? Dat kan natuurlijk ook. In het dierenpark wemelt het van de dieren. Van stokstaartjes tot neusberen en paarden. Kom ook op bezoek in het caviadorp, daar wonen maar liefst zeventien cavia’s! Of knuffel je liever met de geitjes? Het dierenpark van Sanjes Safari is een echte beestenboel!

Adres Sanjes Safari

De Sânjes 4
9269 HA Feanwâlden
Telefoon: 0511 – 477 390

Bezoek de website

Dagje eropuit

Margedag Tips

Margedag Tips

Ontdek 10 leuke en gevarieerde activiteiten voor een margedag met kinderen, inclusief 5 gratis uitjes voor een betaalbare dag vol plezier!

Uitgelicht in Nederland