Restaurant De Gaffel

Restaurant De Gaffel

Restaurant De Gaffel genieten van culinaire verrassingen.

Odoornerweg 1
7872 PA Valthe

Telefoon: 0591-513536

Bij Restaurant De Gaffel geniet je in een sfeervolle en uiterst gastvrije omgeving van culinaire verrassingen! In het menu alleen maar verse ingrediënten en afwisselende gerechten en amuses.

Restaurant De Gaffel

Restaurant De Gaffel is gevestigd in een Saksische boerderij. Het restaurant is prachtig gelegen op de glooiende Drentse Hondsrug aan de rand van het dorp Valthe, ongeveer 5 kilometer ten noorden van Emmen.

Het sfeervolle restaurant biedt ruimte en rust aan de gasten. De grote ronde open haard is het middelpunt van het restaurant. Het restaurant beschikt over een op- en voorkamer die uitermate geschikt zijn voor zowel zakelijke vergaderingen als privé diners. Bij De Gaffel weten ze wat het geheim van écht genieten is en dat delen ze graag met alle gasten.

Echt genieten doe je pas als alles klopt; van het gerecht op uw bord, de wijn in uw glas, het gezelschap aan tafel tot de sfeer in het restaurant.

Locatie Restaurant De Gaffel

Odoornerweg 1
7872 PA Valthe
Telefoon: 0591-513536

 

Dagje eropuit

Wat te doen in de Lente

Wat te doen in de Lente

Het is weer Lente! We kunnen weer genieten van langere dagen en de zon! hou jij een grote schoonmaak en ga je er ook genieten van de Lente?

wat te doen met pinksteren

Wat te doen met Pinksteren

Binnenkort is het weer zover, Pinksteren. Net het uitgebreide Hemelvaartsweekend achter de rug, waarom dat vakantiegevoel niet verlengen met een gezellig Pinksterweekend?

Uitgelicht in Nederland

Geniet van een dag rust

Geniet van een dag rust

Ontdek de ultieme ontspanning in Nederland's beste privé wellnesscentra. Geniet van luxe en voor een onvergetelijke rustervaring.