Restaurant De Gaffel

Restaurant De Gaffel

Restaurant De Gaffel genieten van culinaire verrassingen.

Odoornerweg 1
7872 PA Valthe

Telefoon: 0591-513536

Bij Restaurant De Gaffel geniet je in een sfeervolle en uiterst gastvrije omgeving van culinaire verrassingen! In het menu alleen maar verse ingrediënten en afwisselende gerechten en amuses.

Restaurant De Gaffel

Restaurant De Gaffel is gevestigd in een Saksische boerderij. Het restaurant is prachtig gelegen op de glooiende Drentse Hondsrug aan de rand van het dorp Valthe, ongeveer 5 kilometer ten noorden van Emmen.

Het sfeervolle restaurant biedt ruimte en rust aan de gasten. De grote ronde open haard is het middelpunt van het restaurant. Het restaurant beschikt over een op- en voorkamer die uitermate geschikt zijn voor zowel zakelijke vergaderingen als privé diners. Bij De Gaffel weten ze wat het geheim van écht genieten is en dat delen ze graag met alle gasten.

Echt genieten doe je pas als alles klopt; van het gerecht op uw bord, de wijn in uw glas, het gezelschap aan tafel tot de sfeer in het restaurant.

Locatie Restaurant De Gaffel

Odoornerweg 1
7872 PA Valthe
Telefoon: 0591-513536

 

Dagje eropuit

ik wil kamperen

Ik wil kamperen

Essentiële tips voor kamperen: wat je nodig hebt, kiezen tussen tent of caravan, backpacken of camping, wandelen of fietsen, en de beste plekken in Nederland. Bezoek wattedoenvandaag.nl voor uitjes en evenementen per provincie.

Uitgelicht in Nederland

Beleef het échte Friesland: Ontdek de provincie door te kamperen

Echt Friesland ontdekken

Friesland is een prachtige provincie, vol met de mooiste wateren en pittoreske dorpjes. Beleef het échte Friesland: Ontdek de provincie door te kamperen.