Rent & Event Volendam

Rent & Event Volendam

Voor een onvergetelijke dag in Volendam en omgeving huur je een fiets of scooter bij Rent & Event.

Haven 45
1131 EP Volendam

Telefoon: 0299 396 980

Voor een onvergetelijke dag in Volendam en omgeving huur je een fiets of scooter bij Rent & Event.

Rent & Event Volendam

Ben je op zoek naar een leuk uitje in de buurt van de randstad? Bezoek dan eens Volendam, eet een visje in de haven, neem een boottocht of de benenwagen over de dijk en sluit de dag traditioneel af met een foto in klederdracht. En hoe kun je Volendam en omgeving beter verkennen dan op de fiets of met de scooter? Rent & Event biedt leuke aanbiedingen voor een onvergetelijke reis door de omgeving met leuke en bijzondere bezienswaardigheden. Rent & Event staat op nummer 1 op Tripadvisor en garant voor de beste service en een leuke dag weg in Volendam en omgeving.

Fiets huren in Volendam

Wil je Volendam en de omgeving verkennen? Rent & Event biedt een grote voorraad fietsen en e-bikes. Huur een leuke fiets voor een geweldige dag uit. Maak bijvoorbeeld een dagtocht met je vrienden, huur een tandem, bestuur de nieuwste en modernste e-bikes of fiets dwars door de natuur op een e-fatbike. Ben je met kinderen op stap? Rent & Event verhuurt (kinder)fietsen in diverse maten en zelfs een kindertandem voor een gezellige rit met de hele familie.

Scooter huren in Volendam

Wil je er verder op uittrekken? Huur dan een leuke scooter en volg een scooter tour naar Marken, Edam of Monnickendam. Bezoek de leukste bezienswaardigheden, alleen of met vrienden en laat de wind door je haren wapperen met een tocht over de dijk. Bij het huren van een scooter worden altijd leuke routes meegegeven.

Boek nu een scootertour van Volendam naar Marken

Adres Rent & Event

Haven 45
1131 EP Volendam
Telefoon: 0299 396 980

Bezoek de website

Dagje eropuit

Margedag Tips

Margedag Tips

Ontdek 10 leuke en gevarieerde activiteiten voor een margedag met kinderen, inclusief 5 gratis uitjes voor een betaalbare dag vol plezier!

Uitgelicht in Nederland

Blogs