Reestdal Outdoor Balkburg

Reestdal Outdoor Balkburg

De leukste manier van sporten in de natuur bij Outdoor Balkburg. Reestdal Outdoor Balkburg.

De Haar 5
7707 PK Balkburg

Telefoon: 06 - 42135943
E-mail: [email protected]

De leukste manier van sporten in de natuur op de grens van Overijssel en Drenthe.

Reestdal Outdoor Balkburg

Aan het prachtige natuurgebied ’t Reestdal vindt je Reestdal Outdoor, de unieke manier om sporten met natuur te combineren. Reestdal Outdoor biedt verschillende activiteiten aan. Gericht op zowel groepsuitjes als sportactiviteiten.

Het doel van Reestdal Outdoor Sport is om actief bezig te zijn in de natuur, om spieren te versterken, je conditie een boost te geven en om met plezier af te vallen. De lessen gaan ongeacht het weer altijd door (storm en onweer uitgezonderd). De weersomstandigheden zijn bij Reestdal Outdoor Sport geen belemmering, maar een uitdaging.

Veilig, doelgericht en met plezier buiten sporten!

Daarnaast kun je ook met groepen terecht bij Reestdal Outdoor. Ga survivallen met de kinderen, werk aan je teambuilding tijdens een bedrijfsuitje of sla je een weg door de hindernissen in het Motorikpark.

Contact Reestdal Outdoor Balkburg

De Haar 5
7707 PK Balkburg

Telefoon: 06 – 42135943
E-mail: [email protected]

Bezoek de website

Dagje eropuit

ik wil kamperen

Ik wil kamperen

Essentiële tips voor kamperen: wat je nodig hebt, kiezen tussen tent of caravan, backpacken of camping, wandelen of fietsen, en de beste plekken in Nederland. Bezoek wattedoenvandaag.nl voor uitjes en evenementen per provincie.

Uitgelicht in Nederland

Beleef het échte Friesland: Ontdek de provincie door te kamperen

Echt Friesland ontdekken

Friesland is een prachtige provincie, vol met de mooiste wateren en pittoreske dorpjes. Beleef het échte Friesland: Ontdek de provincie door te kamperen.