Puur Terschelling

Puur Terschelling

Oosterend 39
8897 HX Terschelling Oosterend

Telefoon: 0562-449487

Ontdek op bijzonder wijze de eindeloze rijkdom van de Terschellinger natuur: Ontmoet het eiland vanaf de rug van een stoer Fries paard. Laat u verwennen in een comfortable huifkar, luisterend naar de verhalen van de koetsier.

Puur Terschelling

Bij laagwater gaan we wadlopen. Of verken Terschelling te voet, met een van onze ezels die uw picknick draagt. Vanaf 1 oktober tot 1 april is het mogelijk om met een stoere 4×4 landrover naar het strand te gaan.

Bij Puur Terschelling vindt u uw eigen, pure eilandgevoel. Met uw gezin, collega’s of vrienden. Als paardenliefhebber, natuurmens, sportieveling of rustzoeker. Zomer of winter, want op Terschelling hebben alle seizoenen hun eigen charme.
Gastvrijheid, plezier, respect voor de natuur en onze dieren. En duurzaam ondernemen voorop staat. Dat is Puur Terschelling.

U vindt ons kleinschalige maar veelzijdige bedrijf in het laatste dorpje van Terschelling, Oosterend, tegen het uitgestrekte natuurgebied Europees natuurreservaat de Boschplaat.

Ontdek Terschelling met Puur! 

Adres Puur Terschelling

Oosterend 39
8897 HX Terschelling Oosterend
Telefoon: 0562-449487

Bezoek de website

Dagje eropuit

Margedag Tips

Margedag Tips

Ontdek 10 leuke en gevarieerde activiteiten voor een margedag met kinderen, inclusief 5 gratis uitjes voor een betaalbare dag vol plezier!

Uitgelicht in Nederland