Puur Terschelling

Puur Terschelling: Een zee van mogelijkheden! Ontdek op bijzondere wijze de eindeloze rijkdom van de Terschellinger natuur: Ontmoet het eiland vanaf de rug van een stoer Fries paard. Laat u verwennen in een comfortabele huifkar, luisterend naar de verhalen van de koetsier.

Puur Terschelling

Er zijn op het eiland talloze prachtige routes waar Puur Terschelling u meer naar toe neemt! De huifkartochten gaan van west tot oost. Bij Puur Terschelling vindt u uw eigen, pure eilandgevoel. Met uw gezin, collega’s of vrienden. Als paardenliefhebber, natuurmens, sportieveling of rustzoeker. Zomer of winter, want op Terschelling hebben alle seizoenen hun eigen charme.

Gastvrijheid, plezier, respect voor de natuur en uiteraard de dieren. Puur Terschelling is een kleinschalige maar veelzijdige bedrijf in het laatste dorpje van Terschelling, Oosterend, tegen het uitgestrekte natuurgebied De Boschplaat.

Ezeltocht

Heeft u altijd al eens net als Pipo de Clown en Mammaloe een wandeling willen maken met een ezel? Dan kunt u bij Puur Terschelling een Ezeltocht maken van 2,5 uur. Voor u vertrekt krijgt u een uitgebreide instructie en kan de ezel geborsteld worden. U kunt kiezen uit beschreven routes van verschillende tijds duur. Uiteraard is er een andere route of eindpunt bespreekbaar.

Ontdek Terschelling met Puur! 

Adres Puur Terschelling

Oosterend 39
8897 HX Terschelling Oosterend
Telefoon: 0562-449487

Bezoek de website