Plaza Posta

Posta7

In Posta7 kun je uren lang spelletjes spelen van bowlen tot glowgolf. Bezoek Posta7 in Tolbert.

Hoofdstraat 53
9356 AV Tolbert

Telefoon: 0594-515999

Welkom bij Posta7! Wie kent niet de spellen van weleer! Tafelvoetbal, Airockey, flipperkasten of de Jeu de Boules-baan. In Posta7 zijn deze spellen allemaal te spelen.

Posta7

Ben jij nog op zoek naar een onderscheidende activiteit? Dan moet je zeker in Tolbert zijn! Naast allerlei buiten activiteiten die je kunt ervaren bij de Postwagen, is hier ook volop keuze uit bijzondere activiteiten in de Activiteiten Arena.

Glow Midgetgolf

Jong en oud, iedereen heeft het wel eens gedaan! Maar heb je dat wel al eens gedaan alla Glow in The Dark? Midgetgolf is hip en al helemaal Glow in the Dark! Tussen prachtige fantasiefiguren en glow in the dark laten ze bij Posta7 een nieuwe wereld tot leven komen! Kijk of je talent hebt, daag elkaar uit bij Glow in the Dark Midgetgolf Noord-Nederland.

Speel het klassieke spel in een modern jasje!
Curling

Het is verrassend, vermakelijk en uitdagend…. Dat is Curling! Curling is een olympische sport en echt waar, het is hartstikke leuk! Ga met een groep een avondje het spel spelen en overtuig je zelf hoe leuk het is! Curling is niet moeilijk, maar ook zeker niet makkelijk! Kun jij de Curling in de roos werpen?

Bowlen

Ook in de Posta7 ligt een prachtige bowlingbaan! Bowlen staat voor uren vol gezelligheid! En dat in de sfeervolle locatie waar het spel helemaal tot z’n recht komt. Bowlen is een leuke groepsactiviteit. In Posta7 zijn zes moderne bowlingbanen met unieke bowlingballen. Een combinatie van bowlen met een hapje eten of genieten van een uitgebreide borrelplank is een echte aanrader!

Gooi jij een strike?
VR Room

Ga met een groep of bedrijfsuitje zeker naar de Postwagen en stap in een uitdagende Virtual Reality Escape Room! Tijdens dit spel moet je veel samenwerken! De Virtual Reality Escape Room teleporteerd je naar een geheel andere plek waar de virtuele missie begint! Probeer met zoveel mogelijk goudstaven uit de mijn te ontsnappen!

Stap in in een wereld vol virtuele objecten!
Indoor Jeu de Boules-terrein

Misschien een spel voor de oudjes? NEE! Oke, het draait allemaal om een kleine bal en een paar grote ballen. Maar verder is het een serieuze aangelegenheid. Na het tossen wordt de kleine bal geworpen en de grote ballen moet er zo dicht mogelijk bij zien te komen.

Krijg dat maar een goed voor elkaar met een groep en wat hapjes en drankjes!

Jail challenge

Betreed The Secret Jail van Posta7 voor de ultieme real-life game-ervaring. De Jail Challenge omvat 16 gevangeniscellen, elk met unieke en uitdagende spellen. Verzamel zoveel mogelijk punten en test je vaardigheden.

Kies de allerleukste activiteiten bij Posta7 in Tolbert!

Adres Posta7

Hoofdstraat 53
9356 AV Tolbert
Telefoon: 0594-515999

Bezoek de website

Dagje eropuit

ik wil kamperen

Ik wil kamperen

Essentiële tips voor kamperen: wat je nodig hebt, kiezen tussen tent of caravan, backpacken of camping, wandelen of fietsen, en de beste plekken in Nederland. Bezoek wattedoenvandaag.nl voor uitjes en evenementen per provincie.

Uitgelicht in Nederland

Beleef het échte Friesland: Ontdek de provincie door te kamperen

Echt Friesland ontdekken

Friesland is een prachtige provincie, vol met de mooiste wateren en pittoreske dorpjes. Beleef het échte Friesland: Ontdek de provincie door te kamperen.

Blogs