Play and bounce

​Play & Bounce

Strandweg 150-154 2586 JW
2586 JW Den Haag

Telefoon: 070 221 1761​
E-mail: [email protected]

Welkom bij Play & Bounce op de Pier! Waar kinderen hun fantasie de vrije loop kunnen laten terwijl ze zich vermaken in onze unieke indoor attractie met uitzicht op zee. En het beste van alles? Het ligt pal aan het prachtige strand van Scheveningen, waardoor het de perfecte bestemming is voor een onvergetelijk dagje uit!

Ontdek ons magische speelparadijs In ons ‘Soft Play Park’ kunnen kinderen zich helemaal uitleven met klimblokken, gigantische zachte Lego bouwstenen en een spannende ballenbak. Maar dat is nog niet alles! We hebben ook een trampolinepark met 8 reusachtige trampolines, waar kinderen kunnen springen en stuiteren naar hartenlust. Bij Play & Bounce willen we ervoor zorgen dat iedereen plezier heeft. Daarom is de toegang voor ouders en begeleiders helemaal gratis!

Verjaardagsfeestjes om nooit te vergeten Wil je een verjaardagsfeestje organiseren dat je kind nooit zal vergeten? Kies dan voor ons speciale “Play & Pannenkoeken” arrangement! Kinderen kunnen een uur lang ravotten in het ‘Soft Play Park’ en springen op de trampolines. Daarna wacht een heerlijke traktatie bij “De Pier Pannenkoeken”, inclusief een smakelijke pannenkoek of poffertjes, een verfrissend drankje en een ijsje met een leuke verrassing.

Dit alles voor slechts €14.00 per kind!

Maak vandaag nog een reservering voor jouw onvergetelijke verjaardagsfeestje bij Play & Bounce op de Pier! Bel ons voor een reservering op 070-2211761 of mail naar [email protected].

Onze openingstijden Zaterdag en zondag: 12.00 – 18.00 uur Tijdens vakanties: Dagelijks geopend van 12.00 tot 18.00 uur.

Play & Bounce

​Scheveningse Pier
Strandweg 150-154
2586 JW Den Haag

=> Telefoon: 070 221 1761​

Bezoek de website

Dagje eropuit

Wat te doen in de Lente

Wat te doen in de Lente

Het is weer Lente! We kunnen weer genieten van langere dagen en de zon! hou jij een grote schoonmaak en ga je er ook genieten van de Lente?

wat te doen met pinksteren

Wat te doen met Pinksteren

Binnenkort is het weer zover, Pinksteren. Net het uitgebreide Hemelvaartsweekend achter de rug, waarom dat vakantiegevoel niet verlengen met een gezellig Pinksterweekend?

Uitgelicht in Nederland

Geniet van een dag rust

Geniet van een dag rust

Ontdek de ultieme ontspanning in Nederland's beste privé wellnesscentra. Geniet van luxe en voor een onvergetelijke rustervaring.

Blogs