Ottenhome Heeg

Ottenhome Heeg

Wil je gaan varen door Friesland? Huur een boot bij Ottenhome Heeg!

Draei 3
8621 CZ Heeg

Telefoon: 0515-442898
E-mail: [email protected]

Geniet van de vakantie vanaf de eerste minuut bij Ottenhome Heeg.

Boot huren bij Ottenhome Heeg

Tien zeemijlen vanaf het IJsselmeer ontdek je de bootverhuur vanuit een moderne jachthaven in Heeg. Met ruim 100 ligplaatsen en een gezellig zeilcafé voor klanten en havengasten vormen Ottenhome Heeg graag de basis voor iedere vakantie op en aan het water. De jachthaven vormt de ideale uitvalsbasis om via de omliggende meren en vaarwegen de vele idyllische dorpen van Friesland te bezoeken, of om naar het IJsselmeer te varen via de sluizen in Lemmer, Stavoren of Workum.

De vloot Ottenhome Heeg bestaat uit 120 goed onderhouden en moderne zeiljachten, open zeilboten, motorboten en sloepen – veilig en comfortabel uitgerust voor iedere vaarvakantie.

Het vakantiegevoel begint al bij aankomst op de jachthaven. Hier doen ze er alles aan om je vanaf de allereerste minuut het juiste vakantiegevoel mee te geven: bij het afwikkelen van de huur-formaliteiten, de instructie en de overname van de boot.

En wanneer je tussentijds even moet wachten, of nog niet meteen af wilt varen, geniet je van de gezellige familiaire sfeer op de jachthaven. Lekker ontbijten op het terras, een vers kopje koffie tussendoor in het zeilcafé of ‘s avonds een biertje bij de overdekte open haard. Moderne sanitaire voorzieningen zijn aanwezig en voor klanten is er gratis Wifi.

Ottenhome Heeg verheugd zich op je komst!

Bij Ottenhome Heeg vindt je Volop Vaarplezier!

Adres Ottenhome Heeg

Draei 3
8621 CZ Heeg

Telefoon: 0515-442898
E-mail: [email protected]

Jachthaven/Bootverhuur

It Butlan 2
8621 DV Heeg
Telefoon:  0515-442898

Bezoek de website

Dagje eropuit

Margedag Tips

Margedag Tips

Ontdek 10 leuke en gevarieerde activiteiten voor een margedag met kinderen, inclusief 5 gratis uitjes voor een betaalbare dag vol plezier!

Uitgelicht in Nederland