Nieuw Land Erfgoedcentrum

Nieuw Land Erfgoedcentrum

In het prachtige museum van Nieuw Land in Lelystad leert u alles over het grootste inpolderingsproject aller tijden: het Zuiderzeeproject. Maar Nieuw Land Erfgoedcentrum is niet alleen voor volwassenen leerzaam, ook kinderen kunnen er veel van opsteken.

En dat ook nog eens op een heel leuke manier! In het museum zijn verschillende vaste tentoonstellingen te vinden, zoals de tentoonstelling OER! over de nieuwe steentijd in Flevoland. Er zijn meeslepende presentaties voor jong en oud, waarvan drie speciaal voor kinderen zijn opgezet. Regelmatig brengt Nieuw Land een grote tijdelijke tentoonstelling over uiteenlopende onderwerpen.

Ook worden er leuke activiteiten georganiseerd zoals lezingen, studiebijeenkomsten, film- en theatervoorstellingen maar ook activiteiten voor kinderen. Nieuw Land museum+archief+studiecentrum: een ontmoetingsplek voor alle Flevolanders en hun buren!

Adres Nieuw Land Erfgoedcentrum

Oostvaardersdijk 113
8242 PA Lelystad
Telefoon: 0320 – 225 900

Bezoek de website

Dagje eropuit

Margedag Tips

Margedag Tips

Ontdek 10 leuke en gevarieerde activiteiten voor een margedag met kinderen, inclusief 5 gratis uitjes voor een betaalbare dag vol plezier!

Uitgelicht in Nederland