Museum Broekerveiling Noord-Holland

Museum Broekerveiling Noord-Holland

Bezoek het Museum Broekerveiling

Museumweg 2
1721 BW Broek op Langedijk

Telefoon: 0226-313807

Museum Broekerveiling Noord-Holland is de oudste doorvaargroenteveiling ter wereld. Vanaf 1887 is er op de historische plek in Broek op Langedijk het veilen bij afslag ontstaan. Tegenwoordig wordt dit nog steeds gedaan op de grote veilingen. Laat u verrassen door de omvang van de schitterende, volledig uit hout opgetrokken, lighallen en afmijn lokaal die gebouwd zijn op ruim 1900 palen.

Voor een bezoek dient u minimaal 3 uur uit te trekken. U beleeft de demonstratie veiling, waarin u zelf als handelaar de hoofdrol vertolkt. Er zijn prachtige exposities over toen en nu. U maakt een rondvaart door het Rijk der duizend Eilanden. Verder is er een prachtig buitenterrein met een boomgaard, diereneiland en zijn er oude ambachten als palingroken en een smid. Voor kinderen is er een leuke en leerzame speurtocht.

Adres Museum Broekerveiling Noord-Holland

Museumweg 2
1721 BW Broek op Langedijk
Telefoon: 0226-313807

Bezoek de website

Dagje eropuit

Wat te doen in de Lente

Wat te doen in de Lente

Het is weer Lente! We kunnen weer genieten van langere dagen en de zon! hou jij een grote schoonmaak en ga je er ook genieten van de Lente?

wat te doen met pinksteren

Wat te doen met Pinksteren

Binnenkort is het weer zover, Pinksteren. Net het uitgebreide Hemelvaartsweekend achter de rug, waarom dat vakantiegevoel niet verlengen met een gezellig Pinksterweekend?

Uitgelicht in Nederland

Geniet van een dag rust

Geniet van een dag rust

Ontdek de ultieme ontspanning in Nederland's beste privé wellnesscentra. Geniet van luxe en voor een onvergetelijke rustervaring.

Blogs