Montana Snowcenter

Montana Snowcenter

Kempervennendreef 4
5563 VB Westerhoven

Telefoon: 040 207 18 88

Valkenswaard heeft een indoorskibaan voor alle leeftijden. Met de familie er een dagje op uit. Lekker skiën en oefenen voor die wintersport vakantie van volgende week. Met de hele familie gezellig een dagje naar Montana Snowcenter.

Montana Snowcenter biedt u diverse mogelijkheden als het gaat om skiën en snowboarden. Met grote groepen of met kleine groepen kunt u heerlijk skiën. Afsluitend met een hapje en een drankje, even uitrusten en even vertellen hoe goed iedereen kan skiën. Heeft u zelf een sneeuwfeest? maar is het zomer en ligt er nog geen sneeuw?

Op een sneeuwfeest hoort natuurlijk sneeuw. Dan kunt u sneeuw halen bij Montana Snowcenter. Montana Snowcenter heeft voor u sneeuw op locatie. U regelt een locatie, wij de sneeuw. Kunt u nog niet zo goed skiën, maar wil u het wel proberen? Dan kunt u natuurlijk ook ski lessen volgen bij een van de skileraren. Bij een van de skiclinics leert u de fijne kneepjes van het skiën en/of snowboarden.

Adres Montana Snowcenter

Kempervennendreef 4
5563 VB Westerhoven
Telefoon: 040 207 18 88

Bezoek de website

Dagje eropuit

ik wil kamperen

Ik wil kamperen

Essentiële tips voor kamperen: wat je nodig hebt, kiezen tussen tent of caravan, backpacken of camping, wandelen of fietsen, en de beste plekken in Nederland. Bezoek wattedoenvandaag.nl voor uitjes en evenementen per provincie.

Uitgelicht in Nederland

Beleef het échte Friesland: Ontdek de provincie door te kamperen

Echt Friesland ontdekken

Friesland is een prachtige provincie, vol met de mooiste wateren en pittoreske dorpjes. Beleef het échte Friesland: Ontdek de provincie door te kamperen.