Montana Snowcenter

Montana Snowcenter

Kempervennendreef 4
5563 VB Westerhoven

Telefoon: 040 207 18 88

Valkenswaard heeft een indoorskibaan voor alle leeftijden. Met de familie er een dagje op uit. Lekker skiën en oefenen voor die wintersport vakantie van volgende week. Met de hele familie gezellig een dagje naar Montana Snowcenter.

Montana Snowcenter biedt u diverse mogelijkheden als het gaat om skiën en snowboarden. Met grote groepen of met kleine groepen kunt u heerlijk skiën. Afsluitend met een hapje en een drankje, even uitrusten en even vertellen hoe goed iedereen kan skiën. Heeft u zelf een sneeuwfeest? maar is het zomer en ligt er nog geen sneeuw?

Op een sneeuwfeest hoort natuurlijk sneeuw. Dan kunt u sneeuw halen bij Montana Snowcenter. Montana Snowcenter heeft voor u sneeuw op locatie. U regelt een locatie, wij de sneeuw. Kunt u nog niet zo goed skiën, maar wil u het wel proberen? Dan kunt u natuurlijk ook ski lessen volgen bij een van de skileraren. Bij een van de skiclinics leert u de fijne kneepjes van het skiën en/of snowboarden.

Adres Montana Snowcenter

Kempervennendreef 4
5563 VB Westerhoven
Telefoon: 040 207 18 88

Bezoek de website

Dagje eropuit

Wat te doen in de Lente

Wat te doen in de Lente

Het is weer Lente! We kunnen weer genieten van langere dagen en de zon! hou jij een grote schoonmaak en ga je er ook genieten van de Lente?

wat te doen met pinksteren

Wat te doen met Pinksteren

Binnenkort is het weer zover, Pinksteren. Net het uitgebreide Hemelvaartsweekend achter de rug, waarom dat vakantiegevoel niet verlengen met een gezellig Pinksterweekend?

Uitgelicht in Nederland

Geniet van een dag rust

Geniet van een dag rust

Ontdek de ultieme ontspanning in Nederland's beste privé wellnesscentra. Geniet van luxe en voor een onvergetelijke rustervaring.