Mondo Verde Landgraaf

Groene Wereld 10
6372 PW Landgraaf

Telefoon: 045-5350161

Mondo Verde is overgenomen in 2007 door de familie van der Honing. De familie van der Honing hebben het park omgetoverd tot een prachtig familiepark met veel verschillende soorten dieren, attracties en tuinen. In dit park kunnen 3 generaties, 365 dagen per jaar, veel plezier beleven.

Mondo Verde Landgraaf

Mondo Verde Landgraaf heeft is een bijzonder park in Nederland. Mondo Verde heeft vele bijzondere tuinen, dieren en speelplekken en daarnaast biedt Mondo Verde een leuke dag uit voor het hele gezin. Het park heeft een prachtig Japans theehuis, en kinderen kunnen zich er vermaken bij de dieren of in de attracties op het park. Daarnaast komt je in het park de meest prachtige dieren tegen uit verschillende werelddelen. Maak kennis met wallabies, kangoeroes en buideldieren, of bezoek de uitgebreide groep bijzondere vogels!

Gaat u naar Mondo Verde in Landgraaf dan kunt u er genieten van de sfeervolle tuinen en laat u de kinderen heerlijk spelen en ravotten in de attracties in het park.

Lees onze blog over een dagje uit naar Mondo Verde

Adres Mondo Verde Landgraaf

Groene Wereld 10
6372 PW Landgraaf
Telefoon: 045-5350161

Bezoek de website

Dagje eropuit

Margedag Tips

Margedag Tips

Ontdek 10 leuke en gevarieerde activiteiten voor een margedag met kinderen, inclusief 5 gratis uitjes voor een betaalbare dag vol plezier!

Uitgelicht in Nederland

Blogs