Midwolda’s Eethuys

Hoofdweg 33
9681 AA Midwolda

Telefoon: 0597-593635

Heerlijk lunchen of dineren in Midwolda? Dat kan bij Midwolda’s Eethuys! Dit gezellige eethuis is gelegen bij Sauna Midwolda en is dus ideaal om te combineren met een wellness bezoekje, maar u bent hier ook van harte welkom als u alleen komt eten. In het eethuis is plek voor 28 personen en op het buitenterras met loungeplek kunnen 40 personen terecht.

Wilt u het echt bijzonder maken, kom dan eten in de keuken en zie hoe de kok uw eten bereidt! Er wordt eten uit de Nederlandse keuken geserveerd en u heeft keuze uit verschillende koude en warme voor- en hoofdgerechten, maaltijdsalades, desserts, gekoelde en warme dranken, noem maar op!

Ook zijn er altijd leuke aanbiedingen en arrangementen dus neem snel een kijkje op de website.

Adres Midwolda’s Eethuys

Hoofdweg 33
9681 AA Midwolda
Tel. 0597-593635

Bezoek de website

Dagje eropuit

Wat te doen in de Lente

Wat te doen in de Lente

Het is weer Lente! We kunnen weer genieten van langere dagen en de zon! hou jij een grote schoonmaak en ga je er ook genieten van de Lente?

wat te doen met pinksteren

Wat te doen met Pinksteren

Binnenkort is het weer zover, Pinksteren. Net het uitgebreide Hemelvaartsweekend achter de rug, waarom dat vakantiegevoel niet verlengen met een gezellig Pinksterweekend?

Uitgelicht in Nederland

Geniet van een dag rust

Geniet van een dag rust

Ontdek de ultieme ontspanning in Nederland's beste privé wellnesscentra. Geniet van luxe en voor een onvergetelijke rustervaring.

Blogs