Manege de Seeruyter

Manege De Seeruyter Vlieland

Badweg 8
8899 BL Vlieland

Telefoon: 0562-451962

U bent op Vlieland en u heeft zin in een actief uitje? Wat dacht u van een prachtige buiten rit door de schitterende natuur van Vlieland? Bij manege De Seeruyter bent u hiervoor op het juiste adres. Of u nu nog nooit op een paard heeft gezeten of juist al een gevorderde ruiter bent, iedereen is welkom bij manege De Seeruyter.

Dat is nog eens op een bijzondere manier genieten van de prachtige bossen en duinen van Vlieland! De allerkleinste kinderen kunnen, onder begeleiding van hun ouders, een ritje maken op een van de lieve wandelpony’s. Een ervaring waar ze nog lang over na zullen praten!

Ook voor paardrijlessen kunt u bij De Seeruyter terecht, in de zomer worden zelfs speciale instructieweken georganiseerd waarin alle onderdelen van het paardrijden aan bod komen. Verder kunt u hier op Vlieland voor speciale gelegenheden ook nog eens een huifkar huren! Tot ziens bij manege De Seeruyter op Vlieland!

Adres Manege de Seeruyter

Badweg 8
8899 BL Vlieland
Telefoon: 0562-451962

Bezoek de website

Dagje eropuit

Margedag Tips

Margedag Tips

Ontdek 10 leuke en gevarieerde activiteiten voor een margedag met kinderen, inclusief 5 gratis uitjes voor een betaalbare dag vol plezier!

Uitgelicht in Nederland