mammoet

Mammoet

Mammoet Theaterspektakel gaat over de oertijd anno nu. Na het grote succes van het theaterspektakel Het Pauperparadijs, dat meer dan 130.000 bezoekers trok, brengen de makers met Mammoet opnieuw een spektakel in de openlucht naar dé oer-provincie van Nederland: Drenthe.

Mammoet

Mammoet is een verhaal over idealen, moed en opoffering. Het publiek ontdekt de geheimen uit de oertijd tijdens de Heilige Mammoetjacht. Wat vertellen zij ons over de sapiens van nu? Spiritueel leider Urdwar en zijn vrouw Freya tonen de ware lessen van het Drents Noaboarschap, de hunebedden, het meisje van Yde en het Heilig Hert. Bij zonsondergang, met betoverende muziek, uitbundige kostuums en een speciaal ontwikkelde oertaal.

Tom de Ket (regie en scenario) liet zich voor Mammoet inspireren door de bestseller Sapiens van de Israëlische historicus Yuval Noah Harari.

Kaarten Mammoet

Mammoet is een openluchtspektakel; de tribune is niet overdekt. Het is het verstandig om regenkleding mee te nemen indien de weersvoorspellingen minder zijn. De zomer van 2019 is van 16 juli t/m 1 september te zien op het Buinerveld te Buinen in Drenthe.

Locatie Mammoet

Mammoet vindt plaats op het Buinerveld in Buinen, aan de rand van het prachtige Hondsrug UNESCO Global Geopark. Het gebied is uniek, omdat de ruggen en dalen die in de ijstijden werden gevormd nog steeds duidelijk zichtbaar zijn. De voorstelling komt tot stand in nauwe samenwerking met beheerder Staatsbosbeheer.

Deze voorstelling is afgelopen

Bron en afbeelding: Mammoet

 

Meer uitjes