MadVenture - Outdoor op en rond de Grebbelinie

MadVenture

Nieuwstraat 76
3925 EH Scherpenzeel

Telefoon: 033-286 77 03

Op een prachtig plekje rond de Grebbelinie vindt u de activiteitenlocatie van MadVenture. U kunt bij MadVenture terecht voor de allerleukste outdoor activiteiten. Of u nu met een grote of kleine groep bent, met kinderen of juist wat ouderen, iedereen is welkom en voor alle gezelschappen is wel een passende activiteit te boeken.

MadVenture

Er worden talloze buitensportactiviteiten georganiseerd, wat dacht u bijvoorbeeld van ouderwets solex rijden? Of waan u Robin Hood en laat uw boogschietkunsten zien. De weg vinden met een van de verschillende gps-tochten of sportief ligfietsen, het is hier allemaal mogelijk! Er is een breed en afwisselend assortiment aan buitensportactiviteiten en er zijn allerlei arrangementen mogelijk. Desgewenst kunt u uw dag completeren met catering.

Mocht u zelf ideeën of wensen hebben, dan houdt MadVenture daar graag rekening mee. Jarige kinderen kunnen hier een ontzettend leuk kinderdoe-feest houden, met allerlei activiteiten en natuurlijk drinken, patat en een snack. Bij de activiteitenlocatie is een gezellige binnenruimte met natuurlijk toiletfaciliteiten, ook is er een ruime parkeerplaats. Daarnaast kunt u bij MadVenture terecht voor het huren van onder andere ATB’s, steppen en kano’s en de verkoop van skikes en kaarten. Boek snel een leuk outdoor uitje bij MadVenture!

Adres MadVenture

Nieuwstraat 76
3925 EH Scherpenzeel
Telefoon: 033-286 77 03

Bezoek de website

Dagje eropuit

Wat te doen in de Lente

Wat te doen in de Lente

Het is weer Lente! We kunnen weer genieten van langere dagen en de zon! hou jij een grote schoonmaak en ga je er ook genieten van de Lente?

wat te doen met pinksteren

Wat te doen met Pinksteren

Binnenkort is het weer zover, Pinksteren. Net het uitgebreide Hemelvaartsweekend achter de rug, waarom dat vakantiegevoel niet verlengen met een gezellig Pinksterweekend?

Uitgelicht in Nederland

Geniet van een dag rust

Geniet van een dag rust

Ontdek de ultieme ontspanning in Nederland's beste privé wellnesscentra. Geniet van luxe en voor een onvergetelijke rustervaring.

Blogs