MadVenture - Outdoor op en rond de Grebbelinie

MadVenture

Op een prachtig plekje rond de Grebbelinie vindt u de activiteitenlocatie van MadVenture. U kunt bij MadVenture terecht voor de allerleukste outdoor activiteiten. Of u nu met een grote of kleine groep bent, met kinderen of juist wat ouderen, iedereen is welkom en voor alle gezelschappen is wel een passende activiteit te boeken.

MadVenture

Er worden talloze buitensportactiviteiten georganiseerd, wat dacht u bijvoorbeeld van ouderwets solex rijden? Of waan u Robin Hood en laat uw boogschietkunsten zien. De weg vinden met een van de verschillende gps-tochten of sportief ligfietsen, het is hier allemaal mogelijk! Er is een breed en afwisselend assortiment aan buitensportactiviteiten en er zijn allerlei arrangementen mogelijk. Desgewenst kunt u uw dag completeren met catering.

Mocht u zelf ideeën of wensen hebben, dan houdt MadVenture daar graag rekening mee. Jarige kinderen kunnen hier een ontzettend leuk kinderdoe-feest houden, met allerlei activiteiten en natuurlijk drinken, patat en een snack. Bij de activiteitenlocatie is een gezellige binnenruimte met natuurlijk toiletfaciliteiten, ook is er een ruime parkeerplaats. Daarnaast kunt u bij MadVenture terecht voor het huren van onder andere ATB’s, steppen en kano’s en de verkoop van skikes en kaarten. Boek snel een leuk outdoor uitje bij MadVenture!

Adres MadVenture

Nieuwstraat 76
3925 EH Scherpenzeel
Telefoon:   033-286 77 03

Bezoek de website

 

Meer uitjes