Landgoed Ottermeer

Landgoed Ottermeer

Bezoek het Landgoed Ottermeer

Ottermeerweg 2
4725 PZ Wouwse Plantage

Landgoed Ottermeer is gelegen in het prachtige plaatsje Wouwse Plantage in Noord-Brabant. Dit historische plaatsje ligt net iets onder Roosendaal en pal tegen de Belgische grens. Landgoed Ottermeer beschikt over bijna 20 hectare grond die al in 1288 in de geschiedenisboeken werd beschreven. De Vennen met het eigen zwemven, het bos, de eiken-beukenlanen, de houtwallen, de weilanden zijn herscheppingen van de historisch aanwezige natuur.

Hierin bevinden zich de diverse kampeerterreinen waar u met uw familie kunt genieten en ontspannen. Tevens zijn er diverse activiteiten te ondernemen zoals paardrijden. Overnacht samen met uw familie in een tent of caravan op Landgoed Ottermeer in Noord-Brabant.

Adres Landgoed Ottermeer

Landgoed Ottermeer
4725 PZ Wouwse Plantage
Telefoon: 0165 – 364818

Bezoek de website

Dagje eropuit

Wat te doen in de Lente

Wat te doen in de Lente

Het is weer Lente! We kunnen weer genieten van langere dagen en de zon! hou jij een grote schoonmaak en ga je er ook genieten van de Lente?

wat te doen met pinksteren

Wat te doen met Pinksteren

Binnenkort is het weer zover, Pinksteren. Net het uitgebreide Hemelvaartsweekend achter de rug, waarom dat vakantiegevoel niet verlengen met een gezellig Pinksterweekend?

Uitgelicht in Nederland

Geniet van een dag rust

Geniet van een dag rust

Ontdek de ultieme ontspanning in Nederland's beste privé wellnesscentra. Geniet van luxe en voor een onvergetelijke rustervaring.