Landgoed Ottermeer

Landgoed Ottermeer

Bezoek het Landgoed Ottermeer

Ottermeerweg 2
4725 PZ Wouwse Plantage

Landgoed Ottermeer is gelegen in het prachtige plaatsje Wouwse Plantage in Noord-Brabant. Dit historische plaatsje ligt net iets onder Roosendaal en pal tegen de Belgische grens. Landgoed Ottermeer beschikt over bijna 20 hectare grond die al in 1288 in de geschiedenisboeken werd beschreven. De Vennen met het eigen zwemven, het bos, de eiken-beukenlanen, de houtwallen, de weilanden zijn herscheppingen van de historisch aanwezige natuur.

Hierin bevinden zich de diverse kampeerterreinen waar u met uw familie kunt genieten en ontspannen. Tevens zijn er diverse activiteiten te ondernemen zoals paardrijden. Overnacht samen met uw familie in een tent of caravan op Landgoed Ottermeer in Noord-Brabant.

Adres Landgoed Ottermeer

Landgoed Ottermeer
4725 PZ Wouwse Plantage
Telefoon: 0165 – 364818

Bezoek de website

Dagje eropuit

ik wil kamperen

Ik wil kamperen

Essentiële tips voor kamperen: wat je nodig hebt, kiezen tussen tent of caravan, backpacken of camping, wandelen of fietsen, en de beste plekken in Nederland. Bezoek wattedoenvandaag.nl voor uitjes en evenementen per provincie.

Uitgelicht in Nederland

Beleef het échte Friesland: Ontdek de provincie door te kamperen

Echt Friesland ontdekken

Friesland is een prachtige provincie, vol met de mooiste wateren en pittoreske dorpjes. Beleef het échte Friesland: Ontdek de provincie door te kamperen.