Klimkong

KlimKong Sevenum

KlimKong is dagelijks geopend. Voor specifieke openingstijden en tarieven, bezoek de website. Ontdek KlimKong: Het Ultieme Avontuur in Limburg!

Midden Peelweg 5
5975 MZ Sevenum

Telefoon: Telefoon: 06-42669594
E-mail: [email protected]

Ontdek KlimKong. Het ultieme avontuur in Limburg!

KlimKong Sevenum

Beleef een onvergetelijke dag bij KlimKong in Sevenum, dé hotspot voor avontuur en plezier voor jong en oud. KlimKong biedt een breed scala aan activiteiten zoals uitdagende klimparcoursen, kleurrijk minigolfen en spannende waterfun met kanoën, suppen en waterfietsen.

Klim naar nieuwe hoogten op een mega piratenboot! Het klimpark biedt verschillende parcoursen voor beginners en ervaren klimmers. Veiligheid staat voorop met professionele begeleiding en hoogwaardige uitrusting.

Geniet van een ontspannen potje minigolf op een prachtig ontworpen baan. Perfect voor familie-uitjes en groepen, minigolf bij KlimKong is een leuke en toegankelijke activiteit voor iedereen. Koel af met avontuurlijke wateractiviteiten zoals kanoën, suppen en waterfietsen op de recreatieplas. Ideaal voor warme zomerdagen en actief plezier op het water.

Groepsarrangementen KlimKong

Of het nu gaat om een kinderfeestje, schoolreisje, bedrijfsuitje of familiedag, KlimKong biedt diverse arrangementen op maat. Elke groep kan genieten van een op maat gemaakt programma vol avontuur en plezier.

KlimKong is dagelijks geopend. Voor specifieke openingstijden en tarieven, bezoek de website.

Contact KlimKong Sevenum

Kom naar KlimKong en beleef het avontuur van je leven!

Midden Peelweg 5
5975 MZ Sevenum

Telefoon: 06-42669594
E-mail: [email protected]

Bezoek de website

Dagje eropuit

ik wil kamperen

Ik wil kamperen

Essentiële tips voor kamperen: wat je nodig hebt, kiezen tussen tent of caravan, backpacken of camping, wandelen of fietsen, en de beste plekken in Nederland. Bezoek wattedoenvandaag.nl voor uitjes en evenementen per provincie.

Uitgelicht in Nederland

Beleef het échte Friesland: Ontdek de provincie door te kamperen

Echt Friesland ontdekken

Friesland is een prachtige provincie, vol met de mooiste wateren en pittoreske dorpjes. Beleef het échte Friesland: Ontdek de provincie door te kamperen.

Blogs