Kinderstad Heerlen in Limburg

Kinderstad Heerlen

Parallelweg 4
6411 ND Heerlen

Telefoon: 0455-717252

Voor een hele dag vol speelplezier is Kinderstad Heerlen in Limburg ideaal. Deze overdekte speeltuin van meer dan 10.000 m2 groot zorgt voor een dag vol lol maken! In deze speeltuin heeft u geen kind aan uw kind… Hier zijn leuke en spectaculaire attracties voor iedereen.

Kinderstad Heerlen

Wat dacht je van een ritje in de gave botsauto’s, of ga van één van de spannende glijbanen. En het drie etages hoge doolhof vol met hindernissen en glijbanen zorgt voor tíjden speelplezier. En is het tijd om het wat rustiger aan te doen, dan kun je je geluk beproeven in de automatenhal met grijpautomaten waarmee knuffels en snoep gewonnen kunnen worden.

Of ga lekker sportief waterfietsen of maak een spectaculair ritje in de wildwaterbaan, want die vind je ook in deze fantastische speeltuin. Het ideale kinderuitje in Limburg als het weer wat tegenzit!

Adres Kinderstad Heerlen

Parallelweg 4
6411 ND Heerlen
Telefoon: 0455-717252

Bezoek de website

Dagje eropuit

Wat te doen in de Lente

Wat te doen in de Lente

Het is weer Lente! We kunnen weer genieten van langere dagen en de zon! hou jij een grote schoonmaak en ga je er ook genieten van de Lente?

wat te doen met pinksteren

Wat te doen met Pinksteren

Binnenkort is het weer zover, Pinksteren. Net het uitgebreide Hemelvaartsweekend achter de rug, waarom dat vakantiegevoel niet verlengen met een gezellig Pinksterweekend?

Uitgelicht in Nederland

Geniet van een dag rust

Geniet van een dag rust

Ontdek de ultieme ontspanning in Nederland's beste privé wellnesscentra. Geniet van luxe en voor een onvergetelijke rustervaring.

Blogs