Kinderpretpark Julianatoren Apeldoorn

Amersfoortseweg 35
7313 AC Apeldoorn

Telefoon: 055-3553265

Julianatoren biedt méér dan 60 te gekke attracties voor kinderen van 2 tot 12 jaar!

Kinderpretpark Julianatoren Apeldoorn

Julianatoren is een kinderpretpark waar u de hele dag kunt vertoeven! Juliana toren is gevestigd in Apeldoorn. Julianatoren dankt zijn naam aan de uit 1910 stammende toren die bij het pretpark staat, destijds genaamd de Prinses Juliana Toren, De toren is een rijksmonument.

Jul en Julia

Wie kent ze nog niet? Jul en Julia zijn de mascottes van de Julianatoren. Jul de Muis is een jong muisje. Hij woont in een hoge toren, midden in een groot bos, waar hij ooit is geboren. In zijn achtertuin heeft hij een enorm attractiepark en hij vindt het fantastisch als kinderen bij hem komen spelen. Jul is stoer en avontuurlijk. Hij maakt graag een ritje in de achtbaan, vliegt hoog door de lucht in één van zijn vliegattracties of gaat op een spannende tour langs grote Dino’s of wilde dieren. Ook fantaseert hij graag hoe het zou zijn om een piraat of een echte cowboy te zijn.

Muizenmeisje Julia woont in een klein roze huisje aan de rand van het bos. Ze houdt van echte meisjes dingen, zoals bloemen plukken, zingen en natuurlijk dansen. Het liefste danst ze de hele dag met iedereen die bij haar op visite komt. Ze droomt er van om een prinsesje te zijn, met een prachtige prinsessenjurk en een echte kroon. Julia speelt ook heel graag met haar allerbeste vriendje Jul en geniet ervan om samen te zwieren in de carrousel of samen een lekkere, roze suikerspin te eten.

Jul en Julia zijn ook op TV te zien met hun eigen programma. Beleef de avonturen van Jul en Julia!

Dan is er ook nog Meneer Kaasgaaf, hij is de directeur van de Julianatoren. Hij stuurt al het personeel aan vanuit zijn toren. En we moeten mevrouw Suikerspin niet vergeten, Zij werkt al haar hele leven in het Suikerspinhuisje op het pretpark. Daar maakt ze de lekkerste popcorn en draait ze de mooiste roze en blauwe suikerspinnen.

Pretpark Julianatoren

In het pretpark valt er heel veel te beleven! Met meer dan 50 attracties, de speeltuinen kunnen kinderen zich heerlijk uitleven. Even uitrusten op de vele bankjes in het park of vele horeca gelegenheden. Bezoek een leuke show en sluit uw dagje Julianatoren af met Pannenkoeken en een ijsje n het Torenrestaurant!

Ontmoet nieuwe vriendjes en vriendinnetjes in Julianatoren!

Adres Julianatoren

Amersfoortseweg 35
7313 AC Apeldoorn
Telefoon: 055-3553265

Bezoek de website

 

Dagje eropuit

Margedag Tips

Margedag Tips

Ontdek 10 leuke en gevarieerde activiteiten voor een margedag met kinderen, inclusief 5 gratis uitjes voor een betaalbare dag vol plezier!

Uitgelicht in Nederland

Blogs