Keukenvuur

Keukenvuur

Volg een leuke kookworkshop bij Keukenvuur!

Hyperonenweg 8c
3542 AG Utrecht

Telefoon: 030-7370051

Bij Keukenvuur werken professionele koks, dat het tot haar missie heeft gemaakt om zoveel mogelijk mensen het plezier van koken over te brengen. Keukenvuur organiseert niet alleen kookworkshops maar kunnen ook de catering verzorgen of treden als kok bij je thuis op. Keukenvuur kunnen zowel op particulieren als bedrijven terecht voor een workshop.

Keukenvuur

Keukenvuur is gespecialiseerd in kookworkshops, geschikt om een nieuwe kookkunst onder de knie te krijgen, hiermee eens wat te experimenteren of wellicht een bijzondere gelegenheid te vieren.

Heb je iets te vieren en zoek je naar een originele invulling van de dag of de avond? Volg dan een workshop bij Keukenvuur! Keukenvuur is ook specialist op het gebied van catering. Geniet van heerlijke hapjes en drankjes zonder dat je daar hoeft om te kijken. Wil jij je verjaardag eens anders vieren, of een zakelijk jubileum vieren? Met een kok aan huis of op de zaak zorgt u voor een bijzondere avond, waarin de meest heerlijke smaken voorbij komen

Kookworkshops bij Keukenvuur

Ben je een beginneling of ervaren kok, wil je eens een ander gerecht proberen? Onder begeleiding van een professionele chefkok werk je samen aan een heerlijke maaltijd. Je kunt kiezen voor een bijzondere thema, lokale keukens of  de unieke borrel workshops, bij Keukenvuur vindt je altijd een passende kookworkshop.

Keukenvuur, voor de leukste kook cursussen en workshops in Utrecht.

Adres Keukenvuur

Hyperonenweg 8c
3542 AG Utrecht
030-7370051

Bezoek de website

Dagje eropuit

Margedag Tips

Margedag Tips

Ontdek 10 leuke en gevarieerde activiteiten voor een margedag met kinderen, inclusief 5 gratis uitjes voor een betaalbare dag vol plezier!

Uitgelicht in Nederland

Blogs