Kasteel Hoensbroek

Kasteel Hoensbroek

Klinkertstraat 118
6433 PB Hoensbroek

Telefoon: 045-522 72 72

Limburg staat bekend om de vele kastelen die er te vinden zijn, en Kasteel Hoensbroek mag u niet missen! Dit is een van de grootste en mooiste kastelen van Nederland, en in Limburg het best bezochte museum van 2010. In dit kasteel in Zuid-Limburg zijn meer dan veertig authentiek ingerichte vertrekken te vinden, welke u allemaal kunt bekijken.

Ga terug in de tijd en leer alles over de bouwgeschiedenis, inrichting en bewoners van het kasteel. Niet alleen leuk voor volwassenen, maar ook kinderen kunnen zich hier een tijd vermaken! Als u alle vertrekken van kasteel Hoensbroek heeft gezien, kunt u in de ‘Domestique Plaats’ wat nazitten met een kopje koffie en een echte Limburgse vlaai. Een onvergetelijk dagje uit in Limburg, dat is Kasteel Hoensbroek!

Adres Kasteel Hoensbroek

Klinkertstraat 118
6433 PB Hoensbroek
Telefoon: 045-522 72 72

Bezoek de website

Dagje eropuit

Wat te doen in de Lente

Wat te doen in de Lente

Het is weer Lente! We kunnen weer genieten van langere dagen en de zon! hou jij een grote schoonmaak en ga je er ook genieten van de Lente?

wat te doen met pinksteren

Wat te doen met Pinksteren

Binnenkort is het weer zover, Pinksteren. Net het uitgebreide Hemelvaartsweekend achter de rug, waarom dat vakantiegevoel niet verlengen met een gezellig Pinksterweekend?

Uitgelicht in Nederland

Geniet van een dag rust

Geniet van een dag rust

Ontdek de ultieme ontspanning in Nederland's beste privé wellnesscentra. Geniet van luxe en voor een onvergetelijke rustervaring.

Blogs