Kasteel de Keverberg

Kasteel de Keverberg

Kasteel de Keverberg voor jong en oud een ervaring!

Kasteelhof 4
5995 BX Kessel

Telefoon: 077-7600666

Zoals het een echt kasteel betaamt, zult u het moeten veroveren!

Kasteel de Keverberg

Meer dan 50 tredes zult u moeten overwinnen om de hoofdingang te bereiken. U zult na deze tocht verrast zijn door het fantastische maaspanorama waarvan u reeds voor aanvang kunt genieten. Voor hen die moeilijk ter been zijn, is er een lift zodat men comfortabel op alle verdiepingen van het gebouw kan komen. Tijdens de rondleiding kunnen de kinderen de interactieve “Scherven Speurtocht” door het kasteel doen.
Een ontdekkingstocht naar het verleden van graven en baronnen. Na afloop ligt er een mooie beloning voor de schatgravers gereed.

Eenmaal binnen zult u vriendelijk worden ontvangen door een van onze gastdames/ heren, die u meenemen in het verhaal van het herbouwde kasteel.

De historische Binnenplaats Hier kunt u van de eerste inspanning bij komen onder het genot van een heerlijke kop koffie of ander drankje met Keverbergvlaai. Een fantastische horeca ruimte met een eeuwen
oude ambiance. Historie en moderne techniek komen op een spannende wijze bij elkaar. De Binnenplaats en bij mooi weer het Maas- terras zijn gratis toegankelijk.

Adres Kasteel de Keverberg

Kasteelhof 4, 5995 BX Kessel
Telefoon: 077-7600666

Bezoek de website

Dagje eropuit

Margedag Tips

Margedag Tips

Ontdek 10 leuke en gevarieerde activiteiten voor een margedag met kinderen, inclusief 5 gratis uitjes voor een betaalbare dag vol plezier!

Uitgelicht in Nederland

Blogs