Kartbaan Oldenzaal

Bornsedijk 86
7576 PG Oldenzaal

Telefoon: 0541-514241

Kartbaan Oldenzaal. Eén van de mooiste kartbanen van Nederland, dat is Outdoor kartbaan Oldenzaal. Deze kartbaan is gelegen op het prachtige recreatiepark Het Hulsbeek, vlakbij Oldenzaal. Temidden van bossen en heidevelden vindt u het 700 meter lange circuit. Jong en oud kunnen hier terecht voor een paar heats spectaculair karten! Voor de kinderen zijn er speciale kinderkarts en tweepersoonskarts aanwezig.

Er kunnen geheel verzorgde groepsarrangementen tot wel 250 personen worden georganiseerd, combineer het karten bijvoorbeeld met een lekkere barbecue of een buffet. Ook worden er regelmatig 4-taktwedstrijden georganiseerd en is er de mogelijkheid voor privérijders om hier te karten.

Het baanrecord staat op 30,9 seconden, gaat u de uitdaging aan?

Adres Kartbaan Oldenzaal

Bornsedijk 86
7576 PG Oldenzaal
Telelefoon: 0541-514241

Bezoek de website

Dagje eropuit

ik wil kamperen

Ik wil kamperen

Essentiële tips voor kamperen: wat je nodig hebt, kiezen tussen tent of caravan, backpacken of camping, wandelen of fietsen, en de beste plekken in Nederland. Bezoek wattedoenvandaag.nl voor uitjes en evenementen per provincie.

Uitgelicht in Nederland

Beleef het échte Friesland: Ontdek de provincie door te kamperen

Echt Friesland ontdekken

Friesland is een prachtige provincie, vol met de mooiste wateren en pittoreske dorpjes. Beleef het échte Friesland: Ontdek de provincie door te kamperen.