Joytime Outdoor Klimpark

Joytime Outdoor Klimpark

Bij Joytime ben je op de juiste plek voor een avontuurlijk en onvergetelijk dagje uit!

Oostereind 12
9444 XD Grolloo

Telefoon: 0592 - 501655

Joytime was in 2018 het leukste uitje in Drenthe! Prachtig gelegen bij recreatieplas De Kleine Moere in Grolloo vind je Joytime Vrijetijdsactiviteiten.

Joytime Outdoor Klimpark

Bij Joytime ben je op de juiste plek voor een avontuurlijk en onvergetelijk dagje uit! Voor spanning en sensatie moet je zeker bij Joytime zijn! Je vind er de langste kabelbaan van 200 meter lang en gaat ook over het water! Deze kabelbanen zijn leuk en spannend! Kies zelf je parcours in diverse moeilijkheidsgraden.

Klimbos Joytime is geschikt voor iedereen vanaf 13 jaar!

De locatie van Joytime Vrijetijdsactiviteiten vind je bij recreatieplas De Kleine Moere in Grolloo. Deze zeer schone waterplas met fraai aflopende stranden is bijzonder geschikt als zon- en zwemlocatie voor het hele gezin.

Adres Joytime Outdoor Klimpark

Oostereind 12
9444 XD Grolloo
Telefoon: 0592 – 501655

Bezoek de website

Dagje eropuit

Wat te doen in de Lente

Wat te doen in de Lente

Het is weer Lente! We kunnen weer genieten van langere dagen en de zon! hou jij een grote schoonmaak en ga je er ook genieten van de Lente?

wat te doen met pinksteren

Wat te doen met Pinksteren

Binnenkort is het weer zover, Pinksteren. Net het uitgebreide Hemelvaartsweekend achter de rug, waarom dat vakantiegevoel niet verlengen met een gezellig Pinksterweekend?

Uitgelicht in Nederland

Geniet van een dag rust

Geniet van een dag rust

Ontdek de ultieme ontspanning in Nederland's beste privé wellnesscentra. Geniet van luxe en voor een onvergetelijke rustervaring.