Indoor Karting Middelburg

Indoor Karting Middelburg

Arnesteinweg 19
4338 PD Middelburg

Telefoon: 0118-617475

Ben jij een echte coureur en race je iedereen ‘van de baan’?  Houd je van snelheid, adrenaline en karten? Dan heeft Indoor Karting Middelburg het juiste recept voor jou. Met een echt race tenue en een vette helm verken je het parcours van Indoor Karting Middelburg.

Verbreek de record tijden van je mede coureurs.  Laat zien dat jij de Kart Skills van Indoor Karting Middelburg hebt. Haal de snelste rondetijden tijdens een bedrijfuitje, kinderfeestje, vrijgezellenfeestje of een ander leuk feestje of uitje.

Indoor Karting Middelburg heeft tevens diverse arrangementen waar u zich mee kunt vermaken. Lekker karten met al je vrienden/ collega’s of familie. Na het kartfeest kun je de dag helemaal afsluiten met een hapje en een drankje. Tijdens je kinderfeestje gezellig komen karten bij Indoor Karting Middelburg, genieten van de adrenaline in je lichaam, kruip in de huid van een echte kart coureur en verbreek alle records. Na het karten lekkere frietjes met wat te drinken, om je verjaardag helemaal compleet te maken.

Adres Indoor Karting Middelburg

Arnesteinweg 19
4338 PD Middelburg
Telefoon: 0118-617475

Bezoek de website

Dagje eropuit

Margedag Tips

Margedag Tips

Ontdek 10 leuke en gevarieerde activiteiten voor een margedag met kinderen, inclusief 5 gratis uitjes voor een betaalbare dag vol plezier!

Uitgelicht in Nederland

Blogs