IJscowd

IJscowd

Het leukste uitje voor jong en oud bij ijsboerderij IJscowd

Hilsdijk 100
8051 KE Hattem

Telefoon: 038 - 444 61 14
E-mail: [email protected]

Het leukste uitje voor jong en oud bij ijsboerderij IJscowd.

IJscowd

Bij ijsboerderij IJscowd in Hatten kun je het hele jaar door terecht voor ambachtelijk roomijs en mooie streekproducten. Het ijs wordt gemaakt van de verse melk van de koeien op de boerderij. En dat proef je! Kom langs, neem een kijkje bij de dieren en geniet met een kopje koffie van het heerlijke ijsgebak van ijsboerderij IJscowd.

In de boerderijwinkel kun je terecht voor onder meer streekproducten, boerenzuivel, meel- en bakproducten, vlees en gevogelte, vruchtensappen en jamsoorten.

Het is ook mogelijk om een arrangement te boeken bij IJscowd. Bij mooi weer kun je een luchtballonvaart reserveren of een rondleiding of kinderfeestje organiseren. Kinderen kunnen op het terrein spelen op de speeltoestellen en rijden op skelters.

Kom langs voor een gezellig dagje uit.

Contact IJscowd

Hilsdijk 100
8051 KE Hattem

Telefoon: 038 – 444 61 14
E-mail: [email protected]

Bezoek de website

Dagje eropuit

ik wil kamperen

Ik wil kamperen

Essentiële tips voor kamperen: wat je nodig hebt, kiezen tussen tent of caravan, backpacken of camping, wandelen of fietsen, en de beste plekken in Nederland. Bezoek wattedoenvandaag.nl voor uitjes en evenementen per provincie.

Uitgelicht in Nederland

Beleef het échte Friesland: Ontdek de provincie door te kamperen

Echt Friesland ontdekken

Friesland is een prachtige provincie, vol met de mooiste wateren en pittoreske dorpjes. Beleef het échte Friesland: Ontdek de provincie door te kamperen.