IJscowd

IJscowd

Het leukste uitje voor jong en oud bij ijsboerderij IJscowd

Hilsdijk 100
8051 KE Hattem

Telefoon: 038 - 444 61 14
E-mail: [email protected]

Het leukste uitje voor jong en oud bij ijsboerderij IJscowd.

IJscowd

Bij ijsboerderij IJscowd in Hatten kun je het hele jaar door terecht voor ambachtelijk roomijs en mooie streekproducten. Het ijs wordt gemaakt van de verse melk van de koeien op de boerderij. En dat proef je! Kom langs, neem een kijkje bij de dieren en geniet met een kopje koffie van het heerlijke ijsgebak van ijsboerderij IJscowd.

In de boerderijwinkel kun je terecht voor onder meer streekproducten, boerenzuivel, meel- en bakproducten, vlees en gevogelte, vruchtensappen en jamsoorten.

Het is ook mogelijk om een arrangement te boeken bij IJscowd. Bij mooi weer kun je een luchtballonvaart reserveren of een rondleiding of kinderfeestje organiseren. Kinderen kunnen op het terrein spelen op de speeltoestellen en rijden op skelters.

Kom langs voor een gezellig dagje uit.

Contact IJscowd

Hilsdijk 100
8051 KE Hattem

Telefoon: 038 – 444 61 14
E-mail: [email protected]

Bezoek de website

Dagje eropuit

Wat te doen in de Lente

Wat te doen in de Lente

Het is weer Lente! We kunnen weer genieten van langere dagen en de zon! hou jij een grote schoonmaak en ga je er ook genieten van de Lente?

wat te doen met pinksteren

Wat te doen met Pinksteren

Binnenkort is het weer zover, Pinksteren. Net het uitgebreide Hemelvaartsweekend achter de rug, waarom dat vakantiegevoel niet verlengen met een gezellig Pinksterweekend?

Uitgelicht in Nederland

Geniet van een dag rust

Geniet van een dag rust

Ontdek de ultieme ontspanning in Nederland's beste privé wellnesscentra. Geniet van luxe en voor een onvergetelijke rustervaring.