IJsbaan Twente

IJsbaan Twente

Colosseum 90
7521 PT Enschede

Telefoon: 053 - 460 19 70

Beleef volop ijsplezier voor jong en oud op de volledig overdekte ijsbaan in Enschede, in de regio Twente. Op het snelle ijs van de 400 meterbaan kan iedereen heerlijk zijn ronden schaatsen. Op de 30*60 meterbaan maken kinderen, kunstschaatsers en ijshockeyers veel plezier. In ons restaurant en op het terras kun je even rustig bijkomen onder genot van een hapje en drankje.

Kijk op de website voor de actuele openingstijden voor recreatief schaatsen. Alle soorten schaatsen kun je huren in de sportshop in de hal. Wil je goed leren schaatsen? Neem dan een kijkje bij de Schaatsschool. Parkeren is gratis en kan voor de deur. Have an ice day!

Adres IJsbaan Twente

Colosseum 90
7521 PT Enschede
Telefoon: 053 – 460 19 70

Bezoek de website

Dagje eropuit

ik wil kamperen

Ik wil kamperen

Essentiële tips voor kamperen: wat je nodig hebt, kiezen tussen tent of caravan, backpacken of camping, wandelen of fietsen, en de beste plekken in Nederland. Bezoek wattedoenvandaag.nl voor uitjes en evenementen per provincie.

Uitgelicht in Nederland

Beleef het échte Friesland: Ontdek de provincie door te kamperen

Echt Friesland ontdekken

Friesland is een prachtige provincie, vol met de mooiste wateren en pittoreske dorpjes. Beleef het échte Friesland: Ontdek de provincie door te kamperen.