IJsbaan Twente

IJsbaan Twente

Colosseum 90
7521 PT Enschede

Telefoon: 053 - 460 19 70

Beleef volop ijsplezier voor jong en oud op de volledig overdekte ijsbaan in Enschede, in de regio Twente. Op het snelle ijs van de 400 meterbaan kan iedereen heerlijk zijn ronden schaatsen. Op de 30*60 meterbaan maken kinderen, kunstschaatsers en ijshockeyers veel plezier. In ons restaurant en op het terras kun je even rustig bijkomen onder genot van een hapje en drankje.

Kijk op de website voor de actuele openingstijden voor recreatief schaatsen. Alle soorten schaatsen kun je huren in de sportshop in de hal. Wil je goed leren schaatsen? Neem dan een kijkje bij de Schaatsschool. Parkeren is gratis en kan voor de deur. Have an ice day!

Adres IJsbaan Twente

Colosseum 90
7521 PT Enschede
Telefoon: 053 – 460 19 70

Bezoek de website

Dagje eropuit

Wat te doen in de Lente

Wat te doen in de Lente

Het is weer Lente! We kunnen weer genieten van langere dagen en de zon! hou jij een grote schoonmaak en ga je er ook genieten van de Lente?

wat te doen met pinksteren

Wat te doen met Pinksteren

Binnenkort is het weer zover, Pinksteren. Net het uitgebreide Hemelvaartsweekend achter de rug, waarom dat vakantiegevoel niet verlengen met een gezellig Pinksterweekend?

Uitgelicht in Nederland

Geniet van een dag rust

Geniet van een dag rust

Ontdek de ultieme ontspanning in Nederland's beste privé wellnesscentra. Geniet van luxe en voor een onvergetelijke rustervaring.