Hotel Zonneduin in Domburg

Nehalenniaweg 1
4357 AW Domburg

Telefoon: 0118-581329

Op een van de mooiste plekjes van Zeeland vindt u Hotel Zonneduin. Middenin de duinen en dus maar enkele meters van het strand is dit hotel een waar paradijsje. Hotel Zonneduin ligt ook nog eens in de zonnigste hoek van Nederland, wat dit hotel de ideale droombestemming maakt! Kom heerlijk overnachten in de prachtige en modern ingerichte hotelkamers die van alle gemakken voorzien zijn.

Gezellig ontspannen doet u in de lounge & cocktailbar, waar u onder het genot van een drankje kunt genieten van de bijzondere tapas en borrelhapjes. Bij Hotel Zonneduin in Domburg kunt u nog profiteren van echt persoonlijke aandacht en gastvrijheid, en dat alles in een ongedwongen sfeer waar u zich echt thuis zult voelen. Niet alleen het hotel zelf, maar ook de omgeving leent zich uitstekend voor genieten in alle aspecten.

Of u nu op de fiets of wandelend de prachtige natuur van Zeeland wilt verkennen of juist op zoek bent naar de bekende dagattracties, alles is vanaf Hotel Zonneduin gemakkelijk te bereiken. Vlakbij vindt u bovendien een zwemparadijs, minigolf, golf links en een sauna en beautycenter.

Ook is Hotel Zonneduin een ANWB Fietsservicepunt en vindt u er een oplaadpunt voor elektrische fietsen en scooters.

Optimaal genieten vlakbij zee doet u in Zeeland bij Hotel Zonneduin!

Adres Hotel Zonneduin in Domburg

Nehalenniaweg 1
4357 AW Domburg
Telefoon: 0118-581329

Bezoek de website

Dagje eropuit

Wat te doen in de Lente

Wat te doen in de Lente

Het is weer Lente! We kunnen weer genieten van langere dagen en de zon! hou jij een grote schoonmaak en ga je er ook genieten van de Lente?

wat te doen met pinksteren

Wat te doen met Pinksteren

Binnenkort is het weer zover, Pinksteren. Net het uitgebreide Hemelvaartsweekend achter de rug, waarom dat vakantiegevoel niet verlengen met een gezellig Pinksterweekend?

Uitgelicht in Nederland

Geniet van een dag rust

Geniet van een dag rust

Ontdek de ultieme ontspanning in Nederland's beste privé wellnesscentra. Geniet van luxe en voor een onvergetelijke rustervaring.

Blogs