Hotel WeidumerHout

Hotel WeidumerHout

Geniet van panoramisch uitzicht vanuit je eigen hotel-cube in de speciale hotelrooms-with-a-view kamers van Hotel Weidumerhout

Dekemawei 9
9024 BE Weidum

Telefoon: 058 251 9888
E-mail: [email protected]

Geniet van panoramisch uitzicht vanuit je eigen hotel-cube.

Hotel WeidumerHout

Hotel Weidumerhout is een bijzonder boutique hotel met een uitgesproken landelijke en daarmee zeer rustige ligging met een buitengoed van 3,5 hectare, 6 kilometer ten zuiden van Leeuwarden. Geniet onder het genot van een glas wijn of Fries biertje van mooie zonsondergangen vanuit de boomgaard en van 10.00 uur ’s ochtends tot 21.00 uur ’s avonds (op reservering) van de privé Finse sauna.

WeidumerHout beschikt over drie verschillende types hotelkamers: standaard kamers, superior kamers en de hotelrooms-with-a-view. De rooms-with-a-view kamers zijn hotel-cubes, verspreid over het buitengoed met onderdak voor maximaal 2 personen met veel privacy en een panoramisch uitzicht. Voor de inrichting is gekozen voor bovengemiddelde kwaliteit, luxe en comfort.

Locatie Hotel WeidumerHout

Dekemawei 9
9024 BE Weidum
Telefoon: 058 251 9888

 

Dagje eropuit

Margedag Tips

Margedag Tips

Ontdek 10 leuke en gevarieerde activiteiten voor een margedag met kinderen, inclusief 5 gratis uitjes voor een betaalbare dag vol plezier!

Uitgelicht in Nederland