Hotel Vesting Bourtange

Hotel Vesting Bourtange

Overnachten in een vestingstad Bourtange.

Willem Lodewijkstraat 33
9545 PA Bourtange

Telefoon: 0599-354600

U heeft ongetwijfeld weleens van Vesting Bourtange gehoord. Dit unieke en historische verdedigingswerk kent zijn gelijke niet! Uw bezoekje zeker waard, en waarom brengt u hier niet direct een aantal dagen of langer door? Verblijf dan eens in Hotel Vesting Bourtange.

Hotel Vesting Bourtange

Bij Hotel Vesting Bourtange kun je overnachten in een kapiteins- of soldatenkamer. Het hotel telt 12 kamers en deze zijn ruim en stijlvol ingericht, 8 daarvan hebben nog een traditionele bedstee.

Een uniek historisch verdedigingswerk dat na een gehele reconstructie weer in ere hersteld is en waar heden en verleden perfect samen gaan. Geniet hier van een romantische overnachting in een historische omgeving. Het hotel is gevestigd in de voormalige soldatenbarak en het koetshuis. De receptie van het hotel ligt buiten de vestigingsmuren in het informatiecentrum van Vesting Bourtange. Het ontbijt wordt verzorgd in de stijlvol ingerichte ontbijtzaal “De Gasterije”.

Het beste van heden en verleden dus. Graag tot ziens in Hotel Vesting Bourtange.

Adres Hotel Vesting Bourtange

Willem Lodewijkstraat 33
9545 PA Bourtange
Telefoon: 0599-354600

Bezoek de website

Dagje eropuit

ik wil kamperen

Ik wil kamperen

Essentiële tips voor kamperen: wat je nodig hebt, kiezen tussen tent of caravan, backpacken of camping, wandelen of fietsen, en de beste plekken in Nederland. Bezoek wattedoenvandaag.nl voor uitjes en evenementen per provincie.

Uitgelicht in Nederland

Beleef het échte Friesland: Ontdek de provincie door te kamperen

Echt Friesland ontdekken

Friesland is een prachtige provincie, vol met de mooiste wateren en pittoreske dorpjes. Beleef het échte Friesland: Ontdek de provincie door te kamperen.

Blogs