Hotel van Neer

Hotel van Neer

Kronehoefstraat 10
5622 AC Eindhoven

Telefoon: 040-243 34 36

De kleurrijke zaterdagmarkt maakt de woonwijk en winkelgebied Oud Woensel bekend.

Hotel van Neer ligt nabij het centrum en is al 23 jaar een gezellig familie hotel. Hotel van Neer staat vooral bekend om haar gezellige sfeer, haar gastvrijheid en comfort. Hotel van Neer is 24 uur per dag en 7 dagen per week geopend, u kunt Hotel van Neer dus altijd bereiken. De medewerkers van Hotel van Neer zullen u met open armen ontvangen en u een comfortabele hotelkamer bieden.

Ooit wel eens in Eindhoven geweest? Eindhoven is een prachtige stad in de provincie Noord Brabant en ligt aan rivier de Dommel. Eindhoven heeft meer dan 200.000 inwoners en staat bekend om de Philipsfabrieken, voetbalclub PSV, het van Abbemuseum en de DAF fabrieken. Natuurlijk heeft Eindhoven u veel meer te bieden.

Hotel van Neer ligt ook in deze prachtige stad, en is dus zeker de moeite waard om eens een bezoekje te brengen aan de stad en natuurlijk aan Hotel van Neer.

Adres Hotel van Neer

Kronehoefstraat 10
5622 AC Eindhoven
Telefoon: 040-243 34 36

Bezoek de website

Dagje eropuit

ik wil kamperen

Ik wil kamperen

Essentiële tips voor kamperen: wat je nodig hebt, kiezen tussen tent of caravan, backpacken of camping, wandelen of fietsen, en de beste plekken in Nederland. Bezoek wattedoenvandaag.nl voor uitjes en evenementen per provincie.

Uitgelicht in Nederland

Beleef het échte Friesland: Ontdek de provincie door te kamperen

Echt Friesland ontdekken

Friesland is een prachtige provincie, vol met de mooiste wateren en pittoreske dorpjes. Beleef het échte Friesland: Ontdek de provincie door te kamperen.