Hotel Theater Figi Zeist

Hotel Theater Figi Zeist

Het Rond 2
3701 HS Zeist

Telefoon: 030-69 27 400

Een breed aanbod aan culturele, culinaire, congres- en overnachting faciliteiten op één plek? Behalve een viersterrenhotel en een congrescentrum is Figi ook een espressobar, een schouwburg, een restaurant, een theatercafé en een bioscoop.

Hotel Theater Figi

Het hotel beschikt over 97 kamers, waaronder 3 suites. Voor feesten, vergaderingen en partijen met allure werkt Figi samen met het barokke slot Zeist. Figi Hoteltheater: voor wie op zoek is naar een voordelig  maar luxe weekendje weg én voor culinaire, romantische en sportieve arrangementen. Voor selectieve reizigers, zakenmensen die genoeg hebben van anonieme hotels en voor levensgenieters!

Contactgegevens Hotel Theater Figi Zeist

Het Rond 2
3701 HS Zeist
Telefoon: 030-69 27 400

Bezoek de website

Dagje eropuit

Wat te doen in de Lente

Wat te doen in de Lente

Het is weer Lente! We kunnen weer genieten van langere dagen en de zon! hou jij een grote schoonmaak en ga je er ook genieten van de Lente?

wat te doen met pinksteren

Wat te doen met Pinksteren

Binnenkort is het weer zover, Pinksteren. Net het uitgebreide Hemelvaartsweekend achter de rug, waarom dat vakantiegevoel niet verlengen met een gezellig Pinksterweekend?

Uitgelicht in Nederland

Geniet van een dag rust

Geniet van een dag rust

Ontdek de ultieme ontspanning in Nederland's beste privé wellnesscentra. Geniet van luxe en voor een onvergetelijke rustervaring.

Blogs