Hotel Theater Figi Zeist

Hotel Theater Figi Zeist

Het Rond 2
3701 HS Zeist

Telefoon: 030-69 27 400

Een breed aanbod aan culturele, culinaire, congres- en overnachting faciliteiten op één plek? Behalve een viersterrenhotel en een congrescentrum is Figi ook een espressobar, een schouwburg, een restaurant, een theatercafé en een bioscoop.

Hotel Theater Figi

Het hotel beschikt over 97 kamers, waaronder 3 suites. Voor feesten, vergaderingen en partijen met allure werkt Figi samen met het barokke slot Zeist. Figi Hoteltheater: voor wie op zoek is naar een voordelig  maar luxe weekendje weg én voor culinaire, romantische en sportieve arrangementen. Voor selectieve reizigers, zakenmensen die genoeg hebben van anonieme hotels en voor levensgenieters!

Contactgegevens Hotel Theater Figi Zeist

Het Rond 2
3701 HS Zeist
Telefoon: 030-69 27 400

Bezoek de website

Dagje eropuit

ik wil kamperen

Ik wil kamperen

Essentiële tips voor kamperen: wat je nodig hebt, kiezen tussen tent of caravan, backpacken of camping, wandelen of fietsen, en de beste plekken in Nederland. Bezoek wattedoenvandaag.nl voor uitjes en evenementen per provincie.

Uitgelicht in Nederland

Beleef het échte Friesland: Ontdek de provincie door te kamperen

Echt Friesland ontdekken

Friesland is een prachtige provincie, vol met de mooiste wateren en pittoreske dorpjes. Beleef het échte Friesland: Ontdek de provincie door te kamperen.

Blogs