Hof van Eckberge

Hof van Eckberge

Hof van Eckberge is een 25.000m2 groot belevingspark met dierentuin en restaurant.

Lintveldseweg 1a
7151 NK Eibergen

Telefoon: 0545 - 46 11 00
E-mail: [email protected]

Een 25.000m2 groot belevingspark met dierentuin en restaurant in Eibergen.

Hof van Eckberge

In het Hof van Eckberge in Eibergen kun je samen spelen, bowlen, lasergamen, snoezelen in de snoezelruimte, op ontdekkingstocht gaan door de dierentuin en je laten betoveren in de onderwaterwereld.

Ook kun je een kinderboerderij bezoeken, met schattige dieren die je mag knuffelen, aaien of van een afstandje mag bekijken.

Aansluitend kun je een heerlijk hapje eten in het belevingsrestaurant. Het park is geschikt voor jong en oud en garandeert een zorgeloze, uitdagende en ontspannen dag met een sfeervolle ambiance.

Het Hof van Eckberge doet er alles aan om duurzaam te ondernemen. Dit vindt je terug in onder andere verlichtingssensoren, LED-verlichting en grondwatersproeiers. Maar ook bij het verpakkingsmateriaal, zoals plastic bekertjes worden vervangen door papieren varianten en gesorteerd afval. Hof van Eckberge is maatschappelijk en milieuvriendelijk betrokken.

Contact Hof van Eckberge

Lintveldseweg 1a
7151 NK Eibergen

Telefoon: 0545 – 46 11 00
E-mail: [email protected]

Bezoek de website

Dagje eropuit

Margedag Tips

Margedag Tips

Ontdek 10 leuke en gevarieerde activiteiten voor een margedag met kinderen, inclusief 5 gratis uitjes voor een betaalbare dag vol plezier!

Uitgelicht in Nederland