Het Raadsel van de Wadden

Het Raadsel van de Wadden

Genieten met het prachtige uitzicht over het Lauwersmeer bij Het Raadsel van de Wadden met alleen uitstekende verse producten.

Het Raadsel van de Wadden

De nadruk bij Het Raadsel van de Wadden ligt op regionale en authentieke producten. Je kunt bij Het Raadsel van de Wadden genieten van de klassieke én innovatieve keuken met regionale accenten en excellente wijnen.

Met regionale specialiteiten en klassiekers verwennen ze je in het restaurant met daarbij behorende serre en terras en dat met een uitzicht over de jachthaven en het Lauwersmeer.

Restaurant Het Raadsel van de Wadden gebruikt uitsluitend verse en eersteklas ingrediënten, die ze met kennis van zaken en passie verwerken. De nadruk ligt op regionale en authentieke producten. Je kunt bij Het Raadsel van de Wadden genieten van de klassieke én innovatieve keuken met regionale accenten en excellente wijnen.

Restaurant Lauwersmeer heet eigenlijk “Het Raadsel van de Wadden”.

Het restaurant maakt deel uit van Jachthaven Lauwersmeer. Cultuurrestaurant Het Raadsel van de Wadden wordt daarom vaak genoemd in verband met kleinschalige muzikale of theater optredens.

Veel culturen spoelen, al dan niet per zeilboot, aan. Het bijzondere daaraan is dat het niets bijzonders is.

Schuif gewoon aan en geniet van uw eten, een goed glas wijn en muziek.

Adres Restaurant Het Raadsel van de Wadden

Oostmahorn 31
9133 DT Anjum

Telefoon: (0)85 13 09 156
Email: [email protected]

Bezoek de website

Meer uitjes