Hawkeye Paintball, Wedde

Hawkeye Paintball, Wedde

Overdag paintballen is al leuk. Maar in het donker paintballen met geluidseffecten is pas echt bijzonder, en dat kan in Wedde in het noorden van Groningen. Er zijn allerlei scenario’s mogelijk. Ze hebben namen als Medic! Recruitment, Sector Nuke en Sentinel. Eerst er even inkomen met een opwarmertje een shoot-out met twee teams. Of herover je vlag uit de basis van de tegenstander, red een VIP, of bescherm de aankomende echtgenoot, gekleed in een varkenspak, tegen de kogels van de tegenstander.

En nadat je al je tegenstanders en misschien een paar wat minder aardige teamgenoten voorzien hebt van een vers laagje verf is er een stevige lunch, stamppotbuffet of barbecue om weer op krachten te komen. Hoeft niet, mag wel, is lekker. Bij Hawkeye kun je ook paintballen zónder verf. Je schiet met rubberen balletjes op bewegende doelen op de schooting range. Er is een electronisch registratiesysteem en de achtergrond is aan te passen. Geen vuil, wel fun.

Adres Hawkeye Paintball

Hawkeye Events
Wedderbergenweg 3
9698 XW Wedde
Telefoon: 0638937082 – 06 57346880

Website

Dagje eropuit

Margedag Tips

Margedag Tips

Ontdek 10 leuke en gevarieerde activiteiten voor een margedag met kinderen, inclusief 5 gratis uitjes voor een betaalbare dag vol plezier!

Uitgelicht in Nederland

Blogs