Hans en Grietje Pannenkoekenhuis

Hans en Grietje Pannenkoekenhuis en Speelpark

Sprookjes worden werkelijkheid bij Hans en Grietje Pannenkoekenhuis in Zeewolde, het meest magische pannenkoekenrestaurant van Nederland.

Hans en Grietje Pannenkoekenhuis en Speelpark

Op steenworp afstand van Amsterdam, te midden van het prachtige Flevolands polderlandschap is een betoverend sprookje te vinden! Hans & Grietje Pannenkoekenhuis en speelpark ligt in het prachtige Zeewolde, vlak naast de Veluwe en makkelijk bereikbaar vanaf de snelweg.

Jij zet zelf alles in beweging, van bewegende vloeren, betoverde plafonds en “zwevende” tafels! Ga met één van de indoor- glijbanen naar de grote speelkelder of kies uit de kleinere speelruimtes die in het restaurant te vinden zijn. Waan je een prinses, zet de wereld op zijn kop, tover jezelf een paar jaar jonger met de Tijdmachine of doe een dansje als de Heks speelt op het grote Heksenorgel!

Wil je liever buiten spelen? Dat kan! Er zijn diverse trampolines en springkussens, van klein tot enorm groot! Beleef urenlang schommelplezier, kom tot rust in de hooiberg, speel het sprookje van Hans en Grietje na in het echte snoephuisje, glij van de grote en kleine glijbanen of race rond op het Skeltercircuit met tankstation, ophaalbrug en échte wasstraat.

Adres Hans en Grietje Pannenkoekenhuis en Speelpark

Sternweg 2a
3898 LJ Zeewolde

Bezoek de website

 

Meer uitjes