halve maen

Halve Maen

Als de Halve Maen toch eens kon praten...

Havendijkje 2
1131 EZ Volendam

Als de Halve Maen toch eens kon praten…

Halve Maen

Het unieke handelsjacht, zo bepalend en kenmerkend voor de tijd en klaar voor alles wat van hem op de wereldoceanen verwacht werd, wil spannende verhalen delen over stormen, ontdekkingsreizen, ontmoetingen met Indianen, zeegevechten, schatkaarten en scheurbuik. Van zout en peper, van havens als Volendam tot Hoorn, van Delfshaven tot Enkhuizen, van Amsterdam naar Manhattan Eiland, en China. Over de Noordzee en de Java-Zee. Over de Zuid-Atlantische en Indische Oceaan. Gelukkig kent de bemanning van de Halve Maen al deze verhalen ook en wil die graag met u delen.

Kom aan boord van de Halve Maan in Volendam en luister, ruik, voel en herbeleef de verhalen die tot leven komen. Laat je verwonderen door het meest authentieke en enige varende Nederlands 17e eeuws schip ter wereld. Van de kombuis naar het vooronder. Kijk je ogen uit en val van de ene verbazing in de andere.

Maak het mee, bezoek de Halve Maen. Een schip vol verhalen.

Bestel hier tickets

Ligplaats Halve Maen

Havendijkje t/o 2 (t/o Palingrokerij Plat)
1131 EZ Volendam

Foto: Halve Maen

Dagje eropuit

Margedag Tips

Margedag Tips

Ontdek 10 leuke en gevarieerde activiteiten voor een margedag met kinderen, inclusief 5 gratis uitjes voor een betaalbare dag vol plezier!

Uitgelicht in Nederland

Blogs