Grand Café en Restaurant Hemels

Grand Café en Restaurant Hemels

Langestraat 63
3811 AC Amersfoort

Telefoon: 033-4627770

Welkom in dit sfeervolle café in het centrum van Amersfoort, waar kwaliteit en zorgzaamheid hoog in het vaandel staan. Wat wilt u drinken?

Op de kaart staan Bourgondische gerechten met een hippe touch. Hemels denkt aan het milieu en kookt met seizoensproducten. Met gulle hand worden de smakelijkste gerechten en drankjes uitgeserveerd: wordt het een voorgerecht, een uitgebreide tea, een diner met verse groenten van het seizoen of een high wine arrangement?

Drie glazen wijn naar keuze geserveerd met een keur aan heerlijke hapjes.

Of u nu alleen, met zijn tweeën of met een grote groep bent, of u nu een kopje koffie wilt of een zakelijk arrangement, de engelen van Hemels doen hun best om u zich thuis te laten voelen.

Adres Grand Café en Restaurant Hemels

Langestraat 63
3811 AC Amersfoort
Telefoon: 033-4627770

Bezoek de website

Dagje eropuit

Wat te doen in de Lente

Wat te doen in de Lente

Het is weer Lente! We kunnen weer genieten van langere dagen en de zon! hou jij een grote schoonmaak en ga je er ook genieten van de Lente?

wat te doen met pinksteren

Wat te doen met Pinksteren

Binnenkort is het weer zover, Pinksteren. Net het uitgebreide Hemelvaartsweekend achter de rug, waarom dat vakantiegevoel niet verlengen met een gezellig Pinksterweekend?

Uitgelicht in Nederland

Geniet van een dag rust

Geniet van een dag rust

Ontdek de ultieme ontspanning in Nederland's beste privé wellnesscentra. Geniet van luxe en voor een onvergetelijke rustervaring.

Blogs