Gouda Cheese Experience

Gouda Cheese Experience

Wie de naam “Gouda” hoort, denkt direct aan kaas toch? Gouda kaas is een van de bekendste en de meest gegeten kaassoorten ter wereld.

De beroemde Gouda Kaas wordt nog altijd op ambachtelijke wijze in de polders rondom de stad gemaakt. Daar staan de koeien in de wei, die dagelijks melk geven, waarvan deze beroemde kaas wordt gemaakt. Vanuit de polder brengen de boeren de kazen naar het centrum aan de voet van het authentieke stadhuis, waar ze op de kaasmarkt verhandeld worden.

Gouda Cheese Experience

“Say Cheese, Say Gouda” Heel de wereld kent het, heel de wereld eet het. Maar ken je ook het verhaal van Gouda Kaas? Dit is je kans! Beleef Gouda Kaas in de enige echte Gouda Cheese Experience. In het prachtige pand in het hart van Gouda ga je op een unieke en interactieve reis door een goudgeel universum.

Stap in een enorme Gouda Kaas

Beleef een overweldigende show, stap in een enorme Gouda Kaas! Neem de Melkweg en ontdek de Koe. Ga zelf aan de slag met ontdek-wanden, virtueel melken, kazen keren en verdiep je in de fijne kneepjes van het eeuwenoude handjeklap. En natuurlijk: proef de enige echte Gouda Kaas.

Gouda Cheese Experience! Ontdek, voel, proef en ervaar alles over de wereldberoemde Gouda kaas

Adres Gouda Cheese Experience

Agnietenstraat 21
2801 GZ Gouda
Telefoon: 0182 787 934

Bezoek de website

Meer uitjes