Golfclub Heidemeer

Golfclub Heidemeer

Heidemeer 2
8445 SB Heerenveen

Telefoon: 0513 - 636 519

Heerenveen is natuurlijk vooral bekend vanwege schaatstempel Thialf, maar wat als u zich in plaats van op glad ijs liever op een liefdevol verzorgde golfbaan begeeft? Ook dan kunt u in Heerenveen terecht bij Golfclub Heidemeer

De negen holes (waaronder een par 5) van deze baan voeren u langs park, bos en meer en zijn voor zowel gevorderde spelers als voor beginners interessant.

Wat het golfen op deze baan vooral tot een uitdaging maakt is het feit dat hij zowel door natuurgebied de Heide als door de gelijknamige woonwijk gaat. De club beschikt over een clubhuis met horecavoorzieningen en kleedruimtes, een shop waar u golfmaterialen kunt aanschaffen, en om te oefenen zijn er een driving-range met overdekte en open afslagplaatsen, een putting green en een pitch- en chippingarea met een oefenbunker.

Adres Golfclub Heidemeer

Heidemeer 2
8445 SB Heerenveen
Telefoon: 0513 – 636 519

Bezoek de website

Dagje eropuit

Wat te doen in de Lente

Wat te doen in de Lente

Het is weer Lente! We kunnen weer genieten van langere dagen en de zon! hou jij een grote schoonmaak en ga je er ook genieten van de Lente?

wat te doen met pinksteren

Wat te doen met Pinksteren

Binnenkort is het weer zover, Pinksteren. Net het uitgebreide Hemelvaartsweekend achter de rug, waarom dat vakantiegevoel niet verlengen met een gezellig Pinksterweekend?

Uitgelicht in Nederland

Geniet van een dag rust

Geniet van een dag rust

Ontdek de ultieme ontspanning in Nederland's beste privé wellnesscentra. Geniet van luxe en voor een onvergetelijke rustervaring.